a794f42fd6512942f1772fe82d00712f

varje dag är en pärla, ta vara på varje pärla!

Vädret är väl inte det bästa, men det gör inget när man är happyyyy. Har varit i skolan idag, skönt att vi slutar tidigt på torsdagar. Efter skolan körde jag till gymmet, vart ett snabbt pass så att jag skulle hinna träffa lisa på stan. Jag shoppade lite underkläder & en tunika. Efter det mötte jag mammsi på stan för att äta mat. Vi hade det mycket trevligt. Jag har hunnit med en hel del idag också. Jag kom precis hem från ett trevligt prat med min bästa nathalie. Det är otroligt att vi hållit ihop i 11 år & mer kommer det bli, det vet vi båda om. Just nu sitter jag bara vid datan, ska plugga lite & fixa lite småsaker. Det är sjukt kallt så ska snart tända en brasa & sedan ta ett varmt bubbelbad. Jag känner på mig att morgondagen kommer bli lyckad. Hoppas alla får en RIKTIGT bra valborg.

Pusshej alla glada!

Jag&mammsi hehe såg inte så happy ut på bildnn




Dagens måltid



11 år hjärtat


du bad mig komma närmre, men jag stod bara still

Har haft en riktigt härlig dag. Jag har gjort nationella muntliga i matte, gick hyfsat bra faktiskt. Efter skolan mötte jag lisa på stan, checkade lite underkläder osv. Efter det åkte jag till pappsen, käkade mat & åkte sedan hem till mammsi. Måste bara säga att min pappa är guden på laga mat hehe. Jag har hunnit med en hel del till saker, tränat innebandy & sett på lite fotboll. Bara sjukt synd att jag inte hann se när UIK spelade idag menmen man kan ju inte hinna vara med på allt. Just nu sitter jag & pratar i telefon(som vanligt). Det vart ett riktigt kort inlägg idag men hoppas alla haft det bra.

Pusshej alla glada!


liveeet

Åkte in till skolan med moppen klockan 10.00 i morse, inte lite kallt vill jag lova. Jag hade spanskalektion klockan 10.30 & slutade efter den. Riktigt slappt var det. Jag & josse åkte ner till stan sedan, inte så taggade precis menmen, vi mötte clara när vi kom in till stan & gick med henne ett tag också. Josse var "tjock" för en gång skull & köpte pommes, händer inte ofta till skillnad från vissa andra hehe. Jag har väl kanske inte varit på toppenhumör idag, men varje dag kan inte vara den bästa. Jag körde till fläse vid 14.30. Det var riktigt härligt att bara koppla av & få vara ensam ett tag. Jag fick ett trevligt samtal som gjorde min dag iallafall, härligt med glada männsikor. Det är verkligen något jag älskar. Nu ska jag hoppa in i duschen efter en härlig träning, bra jobb tjejer. Funderar på att gå ut ett tag efter duschningen, bara ta en promenad eller nåt. Hoppas alla haft en bra dag.

Pusshej alla glada!




inte dumt

Jag & lisa har bara tagit det lugnt ikväll. Vi har badat, bastat & haft det skönt. Det var första dagen jag körde moppe till skolan i år, kallt var det men skönt att kunna ta sig vart man vill. Sitter & pratar i telen med en sötnos just nu iallafall. Jag hade inte tänkt skriva så mycket mer. Hoppas alla haft en bra kväll.

Pusshej alla glada!






lyckat

Helgen vart verkligen lyckad, hade inga höga förväntningar alls men jag har haft det riktigt skoj faktiskt. Jag har dock inte sovit så mycket menmen är lika glad för det bara hyfsat trött & sliten. Årets första dopp tog jag & maja den 23 april. SKA NI VERKLIGEN BADA NU? DET ÄR DEN 23 APRIL IDAG, frågade en gammal man. Klart vi ska bada svarade vi & så snäll som han var tog han kort på oss hehe, bilder kommer sen. Just nu sitter jag hemma hos lisius, har just fikat & ätit maränger. Vi funderar på att åka iväg & träna ikväll iallafall. Här kommer några bilder från helgen.

Pusshej alla glada!




















lovelie

Ligger här på scandic hotel i en riktigt skön säng med härligt folk, hoppas alla har det bra hemma. Nu ska jag göra mig i ordning inför läggdags. Bilder kommer senare.

Pusshej alla glada!

kunde inte bli bättre

Nu har jag precis duschat efter att ha gymmat med en härlig tjej från stockholm. Snart ska jag gå ner & äta frulle med allt härligt folk. Det har varit skönt att sova i en riktig säng till skillnad från ett gungande tåg hehe. Igår fixade jag & två andra bruttor så att alla från svenska skol-if fick se cirkus möller. Ett gott minne som förlänger livet, dock tycker jag att jean kör samma stil hela tiden menmen. Man kan ju också tycka att det blir over the edge i mellan åt men det var ändå sjukt skoj. Jag hade lite brådis igår så hann inte lägga in några bilder på mina köp från stan, men här kommer en del.

Pusshej alla glada!

väska från gina 129:- guldörhängen från gina 49:- skor från scorett 699:-



tunika från vero moda 259:- skärp från veromoda 129:-




happyyyyy

Det har varit en riktigt fullspäckad dag idag. Det började med att jag, clara & natthh kom fram till tågstationen i stockholm 06.45. Där åt vi en riktigt god frukost. Sedan virrade vi runt ett tag innan vi hittade tåget som  skulle ta oss vidare till Karlstad. När vi var framme gick vi till hotellet, åt en mumsig lunch & sedan drog vi vidare ner på stan. Det har varit en lång men mycket värd dag. Jag & några finingar har fått inbjudan till Cirkus Möller, vi får se om vi går. Det skulle vara roligt men nu ska vi kila ner & käka god mat. Har lite bråttom så jag lägger bara ut en bild just nu det kommer fler sen.

Pusshej alla glada!







tummen upp

Då bär det av till karlstad om en timme, mina vänner om det är nåt finns jag på mobben. Vi ska träffa svenska skolidrottsförbundet där så det blir roligt att träffa nytt folk. Vi hade fått biljetter till flyget som skulle gå imorgon men eftersom att typ alla flyg är inställda så blir det tåg istället i 14 timmar haha jippie.. men är glad iallafall, har inställningen med mig och är på topp just nu så det blir nog riktigt kul. Jag tar med mig två härliga brutts, clara & nathalie. Idag har jag bara tagit det lugnt, vilat, försökt klura på en ny låt & bara haft det skönt. Det är svårt att avgöra vad som är roligast, idrotterna jag håller på med eller sången & spelandet. Det går nog inte att välja men nu ska jag packa ner det sista & sedan åka ner en snabbis på stan med mammsi & käka mjukglass. Hoppas alla här hemma får en superbra helg med massa kärlek & roligheter.

Pusshej alla glada!












hold on

Jag oroar mig för varenda liten sak, bara onödigt & jobbigt egentligen, mest för mig själv men även för andra. Det måste jag sluta upp med. Jag är hyfsat trött, borde nog lyssna på mina vänner som säger att jag ska gå & lägga mig tidigare så godnatt. Sleep well.

Pusshej alla glada!


life is very short and there's no time for fussing and fighting my friend

Jag kunde inte sova inatt, drömde mardrömmar & hade riktigt ont i huvudet så inte den bästa natten i mitt liv menmen. Det var bara jobbigt att vi slutade sent idag också, har haft ont i huvudet & halsen hela dagen & inte känt mig så positiv alls. Jag, vickan & elsa spelade in en mycket "fin" låt idag hehe. Jag åker till karlstad tillsammans med svenska skol-if på torsdag iallafall & är där hela helgen så jag kommer nog missa lite saker hemma, men jag får hoppas på att det blir roligt där. Nu är det bara en liten del av skolan kvar, det känns skönt. Hoppas alla mår bra & kommer få en trevlig helg. Här kommer det en bild på en av mina fina vänner & jag för ganska så länge sen.

Pusshej alla glada!





så är läget

Kom hem från skolan för ett tag sen, hade ingen nyckel så fick låna en av grannarna som vanligt hehe. Har precis gjort nudlar och ätit mackor mumss. Jag är riktigt less på skolan, nu när man måste kämpa som mest också. Alla mina vänner vet verkligen att jag inte alls har problem med att vara pratglad, men när det väl kommer till redovisningar i skolan funkar det inte, klarar inte av att stå & redovisa saker som jag inte ens tycker om. Det är lika för alla & säkert många andra som också känner så men bara jobbigt blää.. Hoppas alla haft en bra helg iallafall!

Pusshej alla glada!




Det ska va gött & leva.

Jag och jennifer skulle köpa godis i holmsund så vi tänkte vara hurtiga & gå men mammsi körde förbi med bilen så vi tackade inte nej till att åka med. Nöjda & glada som vi var när vi hade köpt godis och skulle gå tillbaka till obbola gick vi förbi kajutan. En sak är säker när vi snackar om mig & jennifer, vi kan aldrig stå emot mat. Vi gick förbi kajutan & köpte oss en fet pizza & en stor cola. Kvällen har varit perfa.
Pusshej alla glada!






look into my eyes, this is who i am

Vart inget kvällsininlägg igår, kom hem hyfsat sent, hoppade in i duschen & sedan sov. Kvällen vart inte som planerad men var iallafall på nydala med massa folk, mycket fina sånger fick man höra haha. Hur kallt som helst att gå från nydala till stan uschh, inte något jag skulle vilja tipsa om menmen det gick bra ändå. Idag har jag fullt med plugg, tänkte göra bort det så fort som möjligt så jag hinner gå ut i det fina vädret. Hoppas alla får en riktigt bra dag.

Pusshej alla glada!










Just be yourself

Har varit med lisa hela kvällen & haft fredagsmys, lite senare kom sarah. Vi har bara tagit det lugnt, ätit massa gott osv. Jag & lisa åker till stan idag vid 12.30, ska nog shoppa lite kläder också hade jag tänkt köpa mig en mjukglass hehe. seeeeee yaaaaaah evribadi, vart ett kort inlägg.

Pusshej alla glada!








fyndattt



camouflagetröja gina tricot 299:-, kofta gina tricot 49:-

pannband 10:- st

Där blir en värdelös sak till en skatt.

Har precis varit ute & övningskört bil, hur roligt som helst. JAG VILL HA KÖRKORT, längtan är stor till 18-årsdagen. Det har varit en härlig men lite pinsam dag i skolan haha, ska nog inte nämna något mer. Nu väntar jag bara på att lisiuss ska komma hit. Hoppas alla får en riktigt bra kväll för det ska jag.

Pusshej alla glada!






Bara en härlig dag

Det vart ändrade planer, eftersom jag glömde skorna i stan & inte kunde gymma på grund av det så gymmade jag & lisa i holmusnd istället. Har precis kommit hem, var riktigt skönt. Fredag imorgon, känns underbart med helg. Nu ska jag blåsa mitt hår & antingen platta eller locka det innan jag går och lägger mig. Hade inte tänkt skriva så mycket mer ikväll.

snöhalsband 349:- från mias lustgård, bara vanligt svart linne typ h&m 49:-, tunika h&m inget exakt pris men inte dyr alls ca 149:- armand lindex inget exakt pris men inte alls dyrare än 100:- vanliga svarta tights 199:-

Pusshej alla glada!







If i used to love you baby

Ännu en skön dag i skolan, slutade 14.20. Hade tänkt gå & gymma men såklart hade jag glömt mina skor hemma, typiskt mig verkligen. Fick besked om gymnasieintagningen idag & jag kom in på mitt förstaval som var sam på minerva, men tror att jag ska ändra mig och välja idrott ledarskap på draggen istället, btw vad har alla valt? Sitter nu med min älskade vän lisa som filar sina naglar haha. Vi har just druckit te som vi också kommer göra när vi är gamla & ruttna. Jag vet att vi aldrig kommer lämna varandra. Vi har våra tider med tjafs bråk osv som jag tror de flesta har..men det hör bara till tycker jag. Nu ska vi vara duktiga, plugga lite inför nationella imorgon och sen bara mysa. Hoppas alla haft en härlig & bra dag.

Pusshej alla glada!


Dröm sött.

Känner mig ovanligt lycklig just nu, får bara planera in mer sen. Visste att jag aldrig skulle få fara till gbg ensam men är glad att du kommer ner till umeå i sommar iallafall. Det känns underbart med en till kortdag imorgon i skolan. Kanske går ner till stan sedan & köper en mjukglass igen, haha bara tjockt men gott. Man lever bara en gång så varför inte ta vara på livet då & få vara lite onyttig? Jag tror också att jag ska gymma eftersom att det inte vart så idag, men nu ska jag faktiskt försöka sova.

Pusshej alla glada!


DAGENS OUTFIT VART DENNA

Tunika från kii 400:- leggings lindex 199:- halsband snö 300:- armband utomlands.


Oboy vilket vackert väder

Kan inte sluta säga hur mycket jag älskar när solen skiner. Jag blir på riktigt bra humör. Har haft en härlig dag i skolan, våran klass har lekt med nyckelpigor men en viss person dödade dom med sitt pennskaft, nämner inga namn H..... Jag & josse har iallafall varit på stan idag, bara snackat, ätit mjukglass & bara haft det mysigt. Det går verkligen inte att säga nej när världens sötaste barn kommer fram och frågar om jag vill köpa en majblomma haha. Efter det mötte jag upp mammsi & köpte mat. Har aldrig haft så mycket sommarkänsla innan sommarlovet som jag har nu. Jag älskar det. vill ha sommar, kom kom kom nu. Ska kanske ut & gå nu i det vackra vädret.

Pusshej alla glada!









I love Wednesdays

Känns skönt att vi har sovmorgon till 10.00 imorgon & går till 14.20. Funderar på att gå till gymmet efter det eller gå ner på stan och köpa mig en mjukglass, kanske hinner med båda delarna men får se hur de blir. Känner mig allmänt less på skolan efter bara två dagar men får helt enkelt kämpa på in i det sista. Har också beslutsångest ifall jag ska välja sam på minerva eller idrott ledarskap på draggen, svårt val faktiskt men aja.. Jag kommer att tillbringa nästa helg med svenska skolidrottsförbundet i karlstad & åker två veckor efter det till gbg med innebandylaget som jag ser fram emot & sen väntar det efterlängtade sommarlovet. De kommande veckorna kommer bli riktigt härliga & jag hoppas på att solen hänger med så lär de bli ännu härligare. Måste försöka vända tillbaka dygnet & börja lägga mig i tid så hade tänkt natta nu. Sleep well everyone. 

Pusshej alla glada!



lördag hela veckan.

Ska kila iväg på innebandyträning om ett tag, sjukt trött men lär tagga upp. Vädret är lika underbart som det varit de sista dagarna, hoppas de fortsätter hela veckan ut. Har haft ett mycket "seriöst" prat idag på hålet tillsammans med några finisar. Ska nog inte nämna vad det handlade om men det var allt från långa flaggstänger till mycket fint sexprat haha,inte lätt att förstå du som inte var med menmen. Just nu skulle jag kunna proppa i mig alla gosaker som finns, godis, läsk, chips osv..typ allt onyttigt som finns (alla tjejer förstår nog whyy) men nu ska jag vila ett tag.

Pusshej alla glada!



like a rainbow round my heart

Ligger i min säng, lyssnar på musik & är riktigt trött. Hade bara tänkt lägga in några bilder sen krypa ner under täcket & sova. Hoppas alla sover gott & drömer söta drömar.

Godnatt alla glada!






vill ha sommar..

Första skoldagen idag efter lovet..känns jobbigt att börja igen menmen taggar sommarlovet som typ känns hundra år bort. Måste ta igen det sista & göra lite svenska som jag egentligen skulle gjort bort på lovet, riktigt drygt men vad gör man? Har iallafall varit hos lillclara idag. Vad börjar de med att vi gör? Jo, ställer fram tårta går ut på terassen, börjar äta och blir tystare än någonsin tills vi börjar garva och inser hur sjukt stel stämning det är. Det är inte ofta vi är tysta & stela som ruttna potatisar, kanske berodde de på att vi bara njöt av maten haha aja whatever. Vi har väl mest tagit det lugnt annars, solat och bara haft de gött. Gick förbi emy sedan för att vänta på skjuts av min mammi till gymmet. Är hemma nu & har varit hurtttig för att jag precis varit ute & skottat snö.

Pusshej alla glada!



Solen skiner himlen är blå

Får bara mer & mer sommarkänsla. Solen skiner himlen är blå, hur mycket bättre kan de bli? Har precis varit & gymmat med min broder & är på toppenhumör. Ska ut & sola nu..

Pusshej alla glada!




Johanna Rönnlund, en av mina finaste



Har varit med denna brutta och några boys ikväll. Vi har mest tagit det lugnt & bara haft det skönt. Åkte ner på stan en snabbis och köpte lite käk. Aldrig dåligt med kvällsmat kan jag lova. Efter käket skjutsade vi en av boysen till shell för att jobba från 23.00-04.00, inte illa måste jag säga. Att jobba natt är inget jag skulle älska, men alla som gör de känns riktigt hurtiga. Vinst ikväll till Barca också, kan tänka mig att de var riktigt skönt för dom att vinna på Real Madrids hemmaplan också. Är inte förvånad att Messi nätar..bara underbart. Sista lördagen på påsklovet 2010, hoppas folket haft en bra kväll.

Pusshej alla glada!









Startar en ny blogg efter att jag raderat min förra sedan en lång tid tillbaka.

Äntligen börjar solen lysa och snön smälta, riktigt härligt faktiskt. Började dagen med att åka iväg och gymma och sedan hade jag turen med mig att jag fick skjuts till Tove. Känns bra att vi håller på att bygga upp våran vänskap igen. Tillsammans klrara vi det, jag lovar. Får se vart kvällen drar mig

pusshej alla glada!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0