a794f42fd6512942f1772fe82d00712f

alltid härligt med lite nya saker!

skor jag hittade på 59, 1200:-


Kavaj, h&m 349:- tunika kii 700:-

Tunika MQ 399:-

Jusst chill, skön låt


njut av de sista dagarna!

Jag har inte skrivit något dom senaste dagarna, men dom har varit riktigt bra iallafall. Dagen spenderade jag med en av mina hurtiga vänner, lisa heter denna tjej som cyklade från obbola in till stan idag, bra jobbat gumman haha. Vi gick på stan ett tag & köpte sedan käk som satt fint ner i magen. Det är inte direkt någon värme ute nu, känns lite tråkigt men vad gör man? Efter käket kilade jag iväg på träning & begav mig sedan hemåt för att duscha & ta det lugnt ett tag. Sedan åkte jag till mommo&moffa & träffade sedan min vän jonathan, såg på film & tog det bara lugnt. Nu är jag hemma, hoppas på att få lite sömn så jag är pigg & glad & orkar med morgondagen.  Hoppas alla mår bra & försöker att njuta av de sista dagarna av sommarlovet.

Pusshej alla glada!


Chill mjukisdress, funderar på att köpa. Kan vara skön att ha i soffan hemma bara.


MINNEN!!!


here i am

Dagen har varit awesome & kvällen kommer bli greaaat, det räcker så.


Pusshej alla glada!





Nissse är här, Svante är här, å va roligt att nikkos pappa ä hääär!

riktigt trevligt kväll ikväll. ro från klubba var en riktig höjdare! men nisse blev less efter halva vägen. nu ska vi röka waterpipa och mysa med tryggve torsten och kerstin det kommer bli jävligt kräm. att fiska är kul men inte att meta.
nu ska det komma mer folk från stan och röka vattenpipa och bli helt wasted!! aja chacha bloggen svantebooi och nissebooi säger hejdå till alla läsare för denna gången!

yeees

Är ensam hemma hos lisa nu, känns som att det spökar, är rädd & vill att lisa ska komma hem. Har haft en riktigt mysig dag annars, varit på stan & bara haft det skönt. Jag älskar att vädret är på topp nu också, kan inte bli bättre. Ikväll har jag spelat match, gick inge vidare, spelade på helt ovanliga positioner menmen tar nya tag. Senare kommer lisa hem, skönt då slipper jag vara rädd. Vi hade tänkt träffa hampus & axel, kanske fler också men vi lär ju se. Det var tänkt att vi skulle åla vattenring, tror inte det blir så eftersom att det är hyfsat mörkt ute just nu så det får väl bli en annan gång.

Pusshej alla glada!

olddd picss





jussst chill

Verkligen härligt igår att få prata av mig i båten gumman, tack. Jag & lisa hade inga planer igår på kvällen, träffade lite skönt folk senare. Efter det åkte några hem till mig, tog det bara lugnt, såg på film osv. Det vart inte en tidig kväll igår precis lisa men vi vaknade rätt tidigt idag iallafall. Ska ner på stan snart en snabbis, träffa lisa som är ute & käkar med sin mammi & sen ser vi vad som händer. Hoppas alla tar vara på sista veckorna nu på sommarlovet för det gör jag.

Pusshej alla glada!

jusst chill


nap's @ jazze!

gäst bloggare anonym: vem ärr mest awesome i sverige?  nap's säger jazze!!

solen skiner idag!

Har just kommit hem ifrån farmor & farfar, riktigt härligt att få vara där. Katti har kommit hem, hann träffa henne & lillan ett litet tag också så det var roligt. Igår träffade jag en vän från min förra klass, hade det bara mysigt. Efter det kilade jag iväg på träning & åkte sedan till farmor & farfar för att sova där. Just nu känner jag mig allmänt trött & slut, hade tänkt vila ett tag men får se hur det blir med det. Ikväll har jag träning, ska träffa lisa som kommer in till stan med båten sedan. Hoppas alla har det bra.

Pusshej alla glada!

Fastrarana lizzy&katta


kortaste klippet jag någonsin spelat in haha


"jippie"

Åkte in till stan imorse & träffade några sötnosar, riktigt kul att träffa dig johanna. Efter det åkte jag till pappsen, hade glömt träningskläderna hemma så fick träna i pappsens kläder som var några storleker förstora, inte så skoj. Träningen gick inge vidare bra, taggar onsdag istället. Ikväll har jag vart hos tove med skönt folk, bara haft det mysigt, sett på film osv. Sen åkte jag till teg, känner just nu att jag bara vill sjunka igenom jorden, "jippi vilken härlig känsla". Aja hoppas alla haft det bra ikväll.

Pusshej alla glada!


How many days will it take for you to understand?

Har just kommit ut ur duschen efter att ha spelat match, gick inge vidare tjejer men vi taggar nästa match iställett. Gårdagen var sjukt nice perfekt med andra ord faktiskt. Jag tror att vi ska bli bartender på riktigt nathaa, fick ju en hel del komplimanger av folket haha. Söndagar är alltid sköna eller för det mesta, bara chill. Jag tvivlar inte på att dem flesta också haft en toppenhelg, hoppas det iallafall men nu ska jag kila haree bäst folket.

Pusshej alla glada!

barnvakt på dagen, sötnosar.


nathaas andra lille broder







alrighttt





baby i still need you

Har just vaknat, slog mig några tankar att jag måste börja ändra på en del saker hos mig själv. Det vet jag att jag fixar utan problem, är bara att jag måste skärpa mig nu. Ska snart käka lite frulle & sen åka iväg till sjukan för att kolla till min lossaspappa. Efter det lär jag hitta på nåt men sen blir det att skynda mig hem för att packa till ikväll eftersom att jag åker till storsävarträsk. För er som har glömt bort vad jag ska göra: Jag & min bästa vän nathalie ska vara barnvakt & sen senare på kvällen, servera & stå i baren på hennes lossasmammas party som består av 120 pers så vi lär nog ha en hel del att göra men det blir skoj(känar lite kosing också så haha). Vi kanske sover över där annars kommer vi hem inatt. Jag har verkligen haft ett jättebra sommarlov, tror nog att det varit mitt bästa. Jag hoppas att allihopa har haft en supersommar ni också men nu ska kila iväg & fika.

Pusshej alla glada!








oh happy day!

Idag har jag haft en superhärlig dag, fått träffa caroline ett tag. Vi hade det bara mysigt, picknik & sedan åkte vi till pappsen. Fick ett telefonsamtal idag som inte var så roligt, min lossaspappa ligger på sjukhuset & ska operera armen efter att ha ramlat med cykeln. Tycker riktigt synd om honom, han skulle fara till brandstation där han jobbar & basta & ha det trevligt men påsen som han hade i handen åkte in i hjulet så att han ramlade. Nu ska jag iallafall fara till josefin ett tag & sedan kanske träffa mattias. Hoppas alla får en toppenkväll.

Pusshej alla glada!




min vän är inte till salu!


picknik!!

Jag skrev ingenting igår men skriver nu istället. Vaknade ganska tidigt, sen ringde min bästa nathalie så jag åkte in till stan, träffade henne som jag inte gjort på superlänge eftersom jag varit borta. Vi hade det riktigt mysigt, käkade glass vid kajen & åkte sedan till böles där några av våra vänner befann sig. På kvällen hade jag träning, roligt att träffa mitt lag som kom 3  i UFF, bara synd att jag var borta men är stolt över er. Nu sitter jag hemma, nyvakken & hyfsat pigg. Vart väckt av carro men jag får skylla mig själv eftersom att jag sa: ring när du vaknar haha. Men nu ska jag in i duschen en snabbis, fixa mig lite, packa ner lite fika & sedan möta carro inne i stan i parken där vi ska ha picknik. Det blir toppen, bilder kommer sen har brådis nu.

Pusshej alla glada!

meet me halfway

Jag har precis käkat en riktigt god middag från att ha flygit hem från sthlm, vart grillat även fast regnet öser ner. Jag känner mig på allmänt bra humör, har just rakpermanentat håret + att jag & min finaste nathalie har en hel del planer framöver. På lördag åker jag tillsammans med min finaste nathalie till storsävarträsk där vi ska servera, stå i baren osv på hennes stepmotheers & hennes polares party där det kommer att vara ca 120 pers. Sedan väntar något gott som vi kommer att planera eftersom att vi båda precis har fyllt år, julibarn klart som fan känns ju toppen. Jag har nog inga större planer egentligen förutom att bara vara med mina älskade vänner & leva livet lovet ut.

pusshej alla glada!

det nygjorda håret.





Underbart i turkeyyy!

I söndagsnatt landade jag i sthlm från att ha varit i turkiet i alanya en vecka, kommer att stanna här tills imorgon. En vän undrade om jag skulle hänga med på grill & nattbad ikväll så kändes surt att jag inte kunde hänga på menmen vad gör man? Dagen har spenderats i gamla stan med några vi besöker här, varit på medeltids museum, käkat glass på Ben & Jerry´s & bara haft det gött. Turkiet var helt underbart, åkte dit med mamma så det var roligt att få spendera lite extra tid med henne. Värmen var olidligt varm, nästan för varm men ska inte klaga. Jag har nog aldrig varit så brun som jag är nu, helt sjukt vilken färg jag har fått haha ni får se när jag kommer hem allihopa. Jag saknar verkligen alla mina vänner där hemma efter två veckor borta i gbg & turkiet, men det har faktiskt varit riktigt skönt att komma bort ett tag. Imorgon ska jag upp tidigt för att rakpermanenta mitt hår som jag alltid gör i sthlm. Jag har gjort det i 6 år på ett ställe som heter Blacknuss Hair and Care så det är verkligen ett ställe att rekomendera för er som har afrohår. Nu hade jag tänkt att packa inför hemfärden imorgon, flyget går 16.25  så jag hoppas att jag hinner spela fotbollsmatchen imorgon som startas 19.00 i vännes.

Pusshej alla glada!

Här kommer massa bilder från turkiet.






Jag & mammsi skulle åka på en båttur som skulle vara i 5 timmar, efter 20 min låg jag & mamma & spydde som grisar så det var inte så underbart som jag hade förväntat mig precis, fick hoppa av efter 45 min verkligen "skitkul" haha.

Shoppade en del & gjorde mina naglar.



RSS 2.0