a794f42fd6512942f1772fe82d00712f

långa nätter

Ligger i soffan just nu, ser på big brother & bara softar. Första dagen i skolan på en vecka nu, äntligen frisk. Jag slutade hyfsat tidigt idag så vart en runda på stan med natha. Har lite plugg att göra men har inte orken för det just nu. Hoppas alla haft en skön dag.

Pusshej alla glada!



Jag lever idag, morgondagen är för lång

Förra helgen var jag på cup i Sundsvall, hade verkligen en toppenhelg. Tycker vi MSK-brudar var värda ett guld efter sista matchen vi spelade menmen vart ett silver, inte fy skam det heller. Men helt ärligt när man kommit så långt som till final vill man ingenting annat än att ha guld. Helgen vart iallafall sjukt lyckad. På bussresan hem började jag känna att jag frös ovanligt mycket, halsen var inte riktigt på topp heller så förstod att jag fått nåt virus i kroppen. Jag kan ju säga att jag mått bättre i mitt liv än när jag kom hem haha. För mig var mondagen spyornas dag, hoppas alla hjärtans dag vart lyckad för er andra. I tisdags åkte jag till vårdcentralen där jag varit ett antal gånger nu på kort tid, otroligt drygt. Förut var jag verkligen aldrig sjuk, max 1 gång per år men dom senaste två åren har jag haft galet mycket problem med halsmandlarna, men mest det senaste året. Det kändes sjukt bra att få fara till vårdcentralen och äntligen få en akuttid på operation. Doktorn tyckte verkligen att det var på tiden så han ringde upp till sjukhuset på en gång med tanke på hur min hals ser ut. Jag kommer att opereras den 10 mars, känns så jävla bra. Efter att ha ätit pencilin i några dagar nu så mår jag mycket bättre också. Idag har jag faktiskt gjort någon nytta och inte bara legat och ruttnat i sängen, har läst lite på en obligatorisk bok vi håller på att läsa i skolan, har även pluggat på ett prov som min klass gjort idag om styrska inom specialidrotten. Det känns bra att jag haft orken att kunna göra något idag, har till och med fått i mig lite pannkaka mumss. Även fast jag är riktigt glad över att få operera bort halsmandlarna så är jag sjukt nervös, funderar mycket på om min röst kommer ändras mycket. Jag har hört att stämbanden inte ändras någonting, men dom flesta kan ju förstå? Jag har haft som två stora "potatisar" även kallade "hjärnor" av mina vänner i munnen. Jag kan tänka mig att min röst kommer att låta mindre "kvävd" när halsmandlarna är borta vilket känns ganska bra menmen det blir säkert bra tillslut. Just nu ligger jag bara i sängen med skön musik, loveliee. Haha jag älskar att mormor kom med godis, semlor och massa gott igår, var nog bra att jag inte kunde äta så mycket just då ojj vad jag ska smaska idag. Hoppas alla haft en skön vecka. Nu hade jag tänkt duscha och fräscha till mig någolunda. Kanske kommer ett inlägg ikväll också.

Pusshej alla glada!


några veckor har just gått, nästan inte känt hur jag mått!

Tankarna flyter på, vill inte känna något åh
Det brukat kännas rätt, men vända när du är på ditt sätt
Kroppen och alla känslor kanske inte räcker till, kan det verkligen bli som man vill?
Vet inte vad som kommer näst, kanske är det bäst


Horns and halos

Sitter inne på biblan just nu, väntar på att mamma ska sluta jobba så att vi kan gå ut & äta. Dagen har varit hyfsat dryg menmen sista lektionen hade vi idrott så jag överlevde iallafall. Lite senare hade jag & carro tänkt att fika på något mysigt ställe, blir toppen. Det känns sjukt härligt att inte ha något plugg, bara njuta av livet det gillar jag. Hoppas alla haft en skön dag.

Pusshej alla glada!



RSS 2.0