a794f42fd6512942f1772fe82d00712f

långa nätter

Har precis kommit hem från en sjukt härlig kväll, skönt folk & bara helt underbart. Det kunde nog inte bli bättre med andra ord. Kvällen började med att jag åkte iväg med pappa till några av hans homiesar, grillade & bara hade det bra där. Efter det åkte jag in till stan & träffade emy, jenny & maja som satt & käkade på ronyas. Klockan var inte så mycket men kring sju kanske, allt folk hade inte dragit sig in till stan då. Vi gick till kafestation & dansade vals tills skrattet tog död på oss, inte illa alls brutts haha. Jag hade inte tänkt skriva någe mer, men hoppas alla haft en toppenhelg. 

Pusshej alla glada!


yes it is, yes it is

Just nu sitter jag hos pappa, ska snart träffa johanna & hennes loverboy. Vi drar ner till yran, kollar lite matcher, träffar säkert massa roligt folk osv. Pratade just med min broder i telen, tyvär var han inte social eftersom att han var mitt upp i en match, hoppas jag hinner se honom spela någonting idag också. Gårdagen var härlig förutom regnet menmen som sagt, det finns inga dåliga väder bara dåliga kläder "hehe". Jag kom hem vid 20.00 igår, käkade middag & vilade en liten stund. Sedan gick jag in till stan, tog det bara lugnt för mig själv ett tag & mötte sedan upp johanna & sanni som det var fart på. Jag var inte på mitt bästa humör igårkväll kan jag vara ärlig & säga, det hade sina anledningar iallafall men alla dagar kan ju inte vara den bästa. Många säger att dom tar mig förgiven & vet att jag alltid finns kvar, men en viktig sak jag ofta brukar tänka på är, ta aldrig dina vänner förgiven. Ställer man ofta upp för någon & alltid försöker finnas vid, men man inte får något tillbaka så förvänta dig inte att man finns kvar.

Jag hoppas att alla får en underbar dag, här kommer en bild på min otroligt "vackra" broder, ibland tror han nog lite för mycket. Han har precis färgat både håret & mustaschen blond, det säger ju sig själv.. men tyvär inget jag kan göra något åt haha.

Pusshej alla glada!





HELG

Har sovit över hor mormor inatt, mysigt som vanligt faktiskt. Gårdagen var kanske inte den roligaste med tanke på regnet, men jag fick ju träffa nathalie som åker utomlands idag till mallorca. Nu får du allt sola & bada så du blir brun som du så gärna vill gumman haha. Sitter just nu hos min sötaste johanna, åker snart till yran & träffar massa fler. Vi hoppas på bättre väder & på roliga matcher att kolla på. De flesta spelar klockan 13.30 av våra vänner iallafall. Lite senare ska jag kolla på en match som mariehems sk spelar. Jag funderar på att börja i deras lag, men får se hur det blir. Hoppas alla får en toppenhelg.

Pusshej alla glada!

Lovelie friend!





"måste kirra brännan"

Sitter just nu hemma & är sjukt hungrig, ska ta något att äta. Ikväll har jag följt med nathalie & solat eftersom att jag verkligen måste "sola & bli brun" hehe. Hon är galet beroende av att bli brun, hon åker utomlands på fredag & ändå solar hon sötnosen min. Jag vill också utomlands, bara ligga på playan & ha det bra. Jag måste plugga so som fan men orken hindrar mig, inte bra. Vart ett kort inlägg men hoppas alla haft en bra kväll. Här kommer en bild på min piercing, har inte hunnit lägga in förns nu.

Pusshej alla glada!






sundays

Söndag måste ju vara den slöaste dagen på hela veckan. Jag tvingade mig upp klockan sju imorse för att åka på en ledarutbildning. Jag var inte den piggaste precis med tanke på att jag åkte hem två igårnatt menmen det gick bra ändå. Ledarutbildningen började klockan nio och slutade vid 11. Den handlade mycket om ledarskap, hur man leder en grupp osv, mycket intressant. Jag ser fram emot att börja gymnasiet med inrikting idrott ledarskap. Efter ledarutbildningen körde jag hem till pappsen, var sjukt trött så hoppade ner i sängen direkt. Jag vilade bort en stor del av dagen, vaknade vid 4 & käkade sedan lite mat. Efter det tog jag det bara lugnt ett tag tills jag träffade några & spelade lite basket, dock satt jag bara & kollade på. Jag hade inte dem bästa skorna haha. Kvällen har varit skön men jag kan säga att jag kanske inte har varit så rolig, men har faktiskt varit sjukt trött som jag skrev. Jag har spanskaprov imorgon, har inte pluggat något alls. Det är inte okej, illa. Jag hoppas att jag har turen med mig & får komma med någon ursäkt & plugga som fan imorgon, men nu ska jag försöka att sova så att jag orkar med morgondagen. Här kommer en bild på mina sköna böna nathalie.

Pusshej alla glada!




galet

Idag har jag spenderat dagen med min bästa nathalie, åkte ner på stan & bara hade det bra. Vi tjockade oss som vanligt eller idag var det mest jag haha. Efter det åkte jag hem, käkade middag & cyklade sedan ner på stan igen. Där träffade jag nikko & jennifer, sjukt länge sen jag träffade nikko så det var riktigt trevligt att få träffa henne. Dem åkte hem rätt tidigt så jag träffade sedan massa annat skönt folk. Vi har väl mest bara gått runt, checkat läget osv. Ikväll har jag också hunnit höra jonsson & några pojkar från klassen spela på hamnmagasinet. Dem är riktigt duktiga tycker jag. Måste bara berätta en rolig sak, träffade på några boys som var riktigt sociala & trevliga. En av boysen sa att målet med hans kväll skulle vara att göra en flicka glad. Han verkade glad iallafall & som de flesta vet smittar personer av sig på humöret. Han lyckades, jag fick en ring, ett långt snack & en del saker jag verkligen borde fundera på. I stort sett har dagen varit härlig, dock har jag inte kommit över min stulna/borttappade iphone menmen. Jag får helt enkelt vara ärlig & säga att jag inte är världsbäst på att hålla reda på saker men gjort är gjort. Hoppas alla haft en bra kväll.

Pusshej alla glada!


VIKTIGT

Jag känner mig inte taggad på nåt sätt alls just nu. Min iphone är borttappad på grubbe så folket som var runt omkring mig kan gärna höra av sig om de vet något. Hittelön kommer den att få. Jag hoppas att den som tagit den kan vara ärlig & bara säga som det är, det skulle uppskattas. Bara så att personerna/personen vet kommer jag inte att nämna namn på dem om ni/du bara erkänner. Det kan också vara så att den ligger kvar i gräset men troligtvis inte.


sommar

Jag har precis kommit hem från en härlig dag inne i staden. Vaknade imorse med solen upplyst i rummet, helt underbart. En sak som bara är sjukt jobbigt på sommaren är att jag varje morgon vaknar av att en hackspett hackar utanför mitt hus, störande kan jag lova. Jag åkte in till mormor ganska tidigt imorse, käkade lunch där & åkte sedan vidare till stan för att träffa clara. Vi köpte en massa godsaker, satte oss på kajen & bara njöt av värmen. Efter det åkte jag till mormor igen, käkade middag där & kilade sedan vidare till msk arena för att kolla på fotboll. Det jobbigaste jag vet är när man har ont i halsen & inte kan träna alls menmen thats life. Man får helt enkelt ta & krya sig, inget mer om det. Jag ska pröva att träna med msk & får se hur det sedan blir om jag fortsätter eller ej. Efter träningen träffade jag några av mina sötnosar, sanna, johanna & nathalie. Satt i sandaparken som vi ofta brukar göra på somrarna, bara snackade och hade det mysigt. Nu ska jag försöka sova så att jag är pigg & glad imorgon.

Pusshej alla glada!



bruttorna nathalie, sanna & johanna som jag spenderade kvällen med


clara som jag spenderade min dag med


klassresa

Igår åkte jag på klassresa till bodaborg i skellefteå. Det var riktigt värt kan jag lova, roligare än jag trodde. Jag har aldrig varit på bodaborg tidigare så det var faktiskt en upplevelse. Jag clara & elsa som är  tävlingsinriktade brudar var på samma lag, bara drygt att vi pmsade men det blev bra till slut (fuckkk mens). Efter bodaborgsbesöket åkte vi & bowlade. Elsa är grym på att bowla till skillnad från mig som inte ens var i närheten av samma poäng. Det var inte ens kul, vad har hänt med min bowlingtalang? var iallafall bra förut haha. Efter spelandet åkte vi till stugbyn, grillade & bara hade det skönt. Vi sov inte så mycket inatt utan snackade en hel del i min, vickans, elsas, claras & emmas partystuga, inte dumt alls. Imorgonn har vi friluftsdag, hade tänkt bowla. Troligtvis åker jag inte dit, känns drygt. Jag & clara pratade om att hitta på nåt istället men får se hur det blir. Just nu är jag bara hemma & tar det lugnt med lisa som precis kom hit. Här kommer en fin stugbild & en het boy? haha.

Pusshej alla glada!








göteborg

Just nu sitter jag på bussen, trött & förkyld. Det blir en lång resa, är hemma vid 24.00 ikväll. Helgen har varit härlig men bara drygt att vi garanterat fick spela i den tuffaste gruppen. Vi åkte ut igår mot hässelby sk som var ett hyfsat bra div 1 lag. Vart en tuff match som avslutades 0-2. Jag tycker vi spelade riktigt bra faktiskt men tyvär gick det inte hem för oss. Riktigt surt att det blev hemfärd tidigare än vad förväntan var menmen. Har hunnit med en hel del annat än att spela innebandy.Har varit & shoppat, varit på liseberg osv. Dagen på liseberg var väl inte den soligaste men fördelen var att köerna inte var långa precis. Imorgon åker jag på klassresa till bodaborg i skellefteå, känns roligt men jag lär vara ganska död. Ska dessutom åka buss dit som säkert tar två timmar, inte taggen på det. Haha är negativ som fan nu men bara lesssssss, just want to come home and sleep in my bed. Nu ska jag sova bort tiden ett tag, bye.

Pusshej alla glada!






göterborscupen

Ligger i sängen med skön musik & taggar GBG otroligt mycket. Åker om circus fem timmar, blir toppen. Allt är packat och klart, känns alltid som att man glömt nåt men får hoppas på att allt är med. Dagen har varit riktigt härlig, vart med några finingar på stan, ätit mjukglass med mammsi & bara haft det skönt. Har shoppat lite småsaker som underkläder, hudkräm, mascara osv. Nu ska jag försöka sova ett tag, får se om jag hinner skriva nåt i helgen men lär ha hyfsat fullt upp. Hoppas alla får en toppenhelg.

Pusshej alla glada!









goodnightt

Helgen har varit ganska lugn, vart med vänner & bara haft det skönt. Ligger i soffan just nu & tittar på fever pitch, en hyfsat bra film. Taggar gbg sjukt mycket, på torsdag åker vi brudar. Det ser jag fram emot. Nu ska jag fortsätta titta på filmen, vart ett riktigt kort inlägg men skriver nog mer imorgon. Hoppas alla haft en mysig helg.

Pusshej alla glada!


In the arms of him, far away from here

Sitter just nu hemma, har precis varit iväg & navelpiercat mig. Josefin den lilla bruttan har oroat mig & sagt att de skulle göra jätteont men helt ärligt tyckte jag inte det. Klart att det kändes men inte så mycket värre än att ta hål i öronen. Jag har haft en riktigt härlig dag annars. Vi hade en lektion i morse & sedan åkte en hel del till stan, köpte käk på max & bara softade. Efter det åkte vi tillbaka till skolan, hade två lektioner & sedan slutade klockan 13.30. Hyfsat skönt kan jag lova. Jag har inga planer för kvällen förutom att josse kanske kommer förbi. Jag är sjukt osäker på vad jag ska köra för låt på konserten. Antingen blir det en egen låt som heter det är här jag står eller låten i wish i was a punk rocker med sandi thom (förslag från mina musiklärare). Nu ska jag vara duktig & sätta mig med plugget ett tag. Jag har en hel del so som ska göras. Hoppas alla haft en trevlig dag.

Pusshej alla glada!








just chill

Idag har jag mest bara tagit det lugnt. Jag har varit hos farmor & farfar, de flesta vet hur det brukar vara då. Man blir bjuden på fika ungefär varannan minut så man är aldrig hungrig när man kommer hem utan alltid proppmätt haha. Lite senare på kvällen när jag kom hem hörde jag av mig till en kompis. Det är mysigt att bara prata & ta det lugnt. Vi såg på en film, kommer inte ihåg vad den handlade om eftersom att bilden i stort sett var svart under hela filmen menmen. Jag har haft en lugnt & mysig dag iallafall. Hoppas alla haft det bra. Här kommer en härlig bild från valborg.

Pusshej alla glada!





Lyckat kan jag lova

Jag hann inte skriva ett inlägg igår, hade verkligen fullt upp. Hela kvällen vart sjukt lyckad, underbart med allt härligt folk. Kvällen började med att vi grillade hos rasmus. Säg bara till ifall ni vill ha en grillmästare för då kommer jag med en gång. Jag är verkligen "bäst" på att grilla haha. Efter käket & partandet skildes allt folk & drog till massa olika ställen. Hela kvällen slutade med att alla drog till donken för att käka. Det sitter aldrig dåligt med mat mitt i natten. Vi hade tänkt dra vidare sedan men jag & nathalie var sjukt trötta så vi åkte hem till henne runt tre. Helt ärligt var kvällen den bästa på länge, har haft en riktigt lyckad valborg. Orkar inte gå in på detaljer direkt menmen haha. Just nu ligger jag & lisa i sängen. Vi har nästan precis kommit hem från revet (ett ställe som ligger vid havet). Vi hade med oss täcken, massa kuddar, ljus & varmchoklad. Vi har haft det riktigt mysigt. Det kunde faktiskt inte bli bättre. Nu ska vi se en film, har inte bestämt oss vilken än. Imorgon åker jag till mina kära farföräldrar i tavelsjö. Jag har inga planer för kvällen imorgon utan får se vad det blir. Jag hoppas att alla har haft en trevlig helg. Bilder från helgen kommer om nån dag, kanske imorgon.

Pusshej alla glada!

RSS 2.0