a794f42fd6512942f1772fe82d00712f

nyår 2008


Bustrollen mina!


jungle skank 2010

Helt underbart att vi har lov, det man längtat efter varje dag i skolan. Snart är det slut på år 2010 men ett nytt lekfullt år väntar & de lär ju inte heller bli så pjåk. Har en hel del planer inför morgondagen som säkert många andra också har, kommer bli awesomee. Mitt lov har hittils varit riktigt härligt, mycket mys med familjen kring julen & har vart en hel del med vännerna också såklart. Jag tycker att mellandagsrean var ganska tråk i år, för mycket av alla gamla kläder, tycker dom kunde haft en hög med lite nyare kläder iallafall menmen. Det vart några tröjor som jag köpte, däremot fanns det mycket underkläder på rean, det gillades så ett + för det. Nu ska jag kila, hoppas alla får en toppendag, tjiiing.

Pusshej alla glada!



Lovet fortsätter!!!

Sorrry för sämst uppdatering..

Min Julaftoon var toppen, var ute i långviken hos farmor&farfar. Det var faktiskt riktigt mys, mina småkusiner var där också så kunde inte bli bättre. Det var riktigt bra väder också & galet fint med all snö på träden, lovee it. Bara lite smådrygt att det är så himla kallt, kunde ju varit lite varmare menmen. Jag tror inte att jag kommer åka bort något under lovet, utan blir bara att njutaa på hemma istället med träningar, vänner & annat skojs haha. Jag är nööööjd över mina klappar också, tummen upp för det. Hoppas alla haft en toppenjul med familj&vänner. Nu återståår nyååååååår, taggggg.

Pusshej alla glada!

idiotiskt, ingen tanke, bara fel.

Jag är inte perfekt, jag kan bara bli bättre & jag lär mig av mina misstag!


Att aldrig riktigt veta var du är, när du helt plötsligt bara blir sådär!

Igår hade vi julavslutning, har inte fattat att det är jullov än. Det känns otroligt skönt iallafall, terminen har gått superfort vilket är underbart. Jag sjöng i mitten igår, riktigt nervöst men roligt som tusan hade jag. Efter allt sjungande gick jag ner till stan & fick sällskap på vägen med ett skönt gäng från min klass. Jag mötte upp fotbollsbruttorna på stan för att käka chinaaaamat. Det var inte dåligt måste jag meddela, kan nog dom flesta förstå. Jag är riktigt glad att vi fick en sån härlig fotbollsgrupp på skolan, sammanhållningen gör så sjukt mycket. Efter käket kilade jag iväg på match, kände mig hyfsat proppmätt menmen det gick prima ändå. Idag vaknade jag vid 11, eller har bestämt mig för att ställa klockan då så att jag inte sover bort hela dagarna. Jag måste faktiskt berömma mig själv, har rensat en hel del kläder & städat mitt rum i ca 3 timmar. Efter städningen tränade jag lite, tog en dusch & sedan kom johanna. Jag var långt ifrån klar, gjorde mig i ordning & sedan tog vi det lugnt ett tag. Tanken var att vi skulle hinna med bussen till stan klockan 5 men så seg som vi/jag är missade vi såklart den. Vi fick stå & frysa sönder tårna i 20 min, inte skönt kan jag säga. aksdwpenkdw.. ska inte berätta mer om den resan. Vi åkte iallafall & tryckte i oss lite käk hos johanna & kilade sedan iväg för att kolla på innebandy. Efter det skyndade vi oss hem till johanna igen för att se "morden i sandhamn". Gulljohannas mamma kom in med goknäck, mumss inte illa. Nu ligger jag hemma, är hyfsat less på en del saker men annars är det toppen. Hoppas alla fått en bra början på loveeet, njuuut av tre veckor nu gott folk.


Pusshej alla glada!


Godnattt

Sjunger i mitten imorgon 12.30:)

förlåt för dålig uppdatering..Hoppas alla haft en toppenhelg iaf.

Pusshej alla glada!



learn to fly

Vaknade hyfsat tidigt imorse, var riktigt duktig & pluggade men det var på tiden. Det är riktigt härligt att gå upp tidigt så att man kan utnyttja hela dagen, älskar verkligen att det är helg nu också. Igår åkte jag till mariedal för att träffa tove min gullrumpa. Hade med mig massa gorraa dit & senare kom toves mammi hem med massa chips & annat gott, så det var inte illa. Vi såg världens bästa film, minns inte vad den hette men hur bra som helst var den iallafall. Dagen har spenderats med lisa & vi hade sån tur att vi fick höra anton sjunga också, loveee it. Just nu sitter jag hemma & har precis käkat förrätt, snart blire varmrätt (ÄLSKA MAT!). Senare ikväll kommer lisaa hiit. Tankarna var bara att mysa på hemma, kanske blir att åka in till stan men vi ser väl. Hoppas alla hade en toppendag igår & får en superduper nicee kväll.

Pusshej alla glada!

ska bli bättre på ta nya foton



tummen upp!

Nathalies lillebror frans när han svarade i telefonen: hej det är frans
Jag: hej frans hur mår du?
Frans: bra
Jag: Jaha vad skönt, har du sett nå mer fotboll på tv då?
Frans: mm
Jag: Vad roligt, hur går det med pluggandet då?
Frans: bra
Jag: Vad härligt
Frans: mm
Jag: har du nathalie där?
Frans: mm

sötfrans var lite osocial & tyst av sig idag, annars brukar han låta som om det vore VM hemma alltjämt.

Har äntligen varit på sjukhuset & fått goda besked om att jag får operera bort mina halsmandlar. Många kanske tänker: ofta hon vill operera bort dom? Det vill jag verkligen eftersom att jag haft så otroligt mycket problem med min hals så det känns bara skönt att få ta bort dom. Inom 3 månader är dom borta men kan få besked tidigare också, det vore toppen. Jag har varit sjuk sen i söndags nu men ska tillbaka till skolan imorgon. Vi har prov i ARL som inte lär gå superbra för mig menmen jag får skylla mig själv att jag inte pluggat..får ta & läsa igenom det en snabbis innan jag lägger mig. Just nu känner jag mig bara allmänt rastlös, går runt & äter massa mat hela tiden..illa haha. Jag längtar iallafall galet mycket till julafton, har inte köpt alla julklappar än men jag är alltid ute i sista sekund. Vad önskar alla sig egentligen? bara roligt att veta. Jag önskar mig en studio, inte en värstingstudio men en som duger för mig, sen har jag typ bara önskat mig pengar. Jag tycker det är sjukt svårt eftersom att jag aldrig nästan vet vad jag önskar mig så då blir det istället pengarpengar & ännumer pengar. Jag hoppas att alla haft en toppendag.


Pusshej alla glada!

kan ju lova att det var drag på spårvagnen


OBBOLA IK, TIDEEEER!


sjuuuuukkfwpifwponbläää



bombom

Gårkvällen var awesome, började med att käka middag med tjejerna & hade lite smått kul hos ak..haha. Efter käket & allt skojsigt spelande kilade vi iväg till berghem. Tur att ak:s broder kunde skjutsa, annars hade vi väl stått ute i kylan, väntat på bussen & fryst rejält menmen det behövde vi ju inte tänka på. Kan bara säga att kvällen var galen igår med luleborna & allt annat skönt folk. Hoppas alla haft en toppenhelg.

Pusshej alla glada!

tummen upp för en go, glá & alldeles ny dag!

Gårdagen var riktigt härlig, hade planer på att vara hemma & se idolfinlen, men så vart det inte. Istället klädde jag på mig en massa varma kläder & åkte till bräntebacken. Var galet skoj, bara läskigt att det nästan var kolsvart. Haha sprang ända upp till toppen & ner igen, kändes riktigt hurtigt gjort av mig. När jag kom ner höll jag på spy, kan lova att skrovmålet var uppe i halsen..haha menmen vad gör man inte för 6 kr eller vad det nu var? Måste bara berätta att jag tog 180 kilo BENPRESS på gymmet i torsdags, ändå ganska bra tycker jag. Ikväll blire middag med brudarna, kommer bli toppen känner jag på mig. Nu ska jag duscha av mig grillröken från igår & fixa till mig inför kvällen. Hoppas alla lever livet & får en toppenlördag.

Pusshej alla glada!

riktigt heta måste jag ju få säga..



långa nätter

Nu sitter jag hemma och fikar en hel del godsaker efter en skön träning. Igår hade jag HÄPE-prov, gick hyfsat bra så får hoppas på det bästa. Igår var jag i vindeln, hade otroligt tur att jag hann med den bussen. Jag tittade på emelias match, roligtroligt men bara drygt att jag inte hann se hela matchen. Idag hade vi som en liten "konsert" på skolan i mitten, var faktiskt roligt. Tack allihopa för komplimangerna, det uppskattas verkligen. Imorgon är det torsdag, bara en dag ifrån heeeeeelg. Jag har en massa plugg som måste göras...jobbigt menmen vad gör man lixom? Jag får ta tag i det innan helgen helt enkelt. Hoppas alla har det bäst.

Pusshej alla glada!

deddddeee


love is gone

Siter i skolan just nu & har precis slutat. Jag funderar på om jag ska sjunga i mitten på onsdag eller inte..får väl se hur jag gör. Innan min träning ikväll blir det att pluggaaa, trodde att provet var på onsdag. Det vart inte så mycket plugg igår..typiskt mig att lämna allt plugg till sista sekund. Dagen har iallafall varit härlig, började med fotbollsträning imorse, efter den hade vi idrott & sen bara häpe & musik. Hoppas alla hafttt det toppen idag.

Pusshej alla glada!

lugnn & skön helg!

Igår kom caroline hit, bara mys. Vi hade filmkväll med gorra & julmust, började med att se saw II & sedan vart det the last exorsicm. Trodde verkligen att den andra filmen skulle vara sevärd..men icket. Jag skrev aldrig vad jag gjorde i ferdags, tog det bara lugnt med framell. Var & käkade på HP:s & gick sedan hem till mig & såg på step up, älskar filmen haha. Kvällen var iallafall trevlig. Dagen har jag tillbringat med mammsen på julmarknad i obbola, vi hittade en del gosaker. Några duktiga flickor från mitt lag var på gammlia & sålde varmkorv, heeelt sjukt hur mycket kosing dom hade dragit in. HÄRLIGT BRUTTS. Just nu ligger jag hemma i soffan rätt så sliten efter en taggad fotbollsträning & har precis ätit middag. Resten av kvällen måste jag vara duktig & plugga som attaaan. Hoppas alla haft en toppenskön helg.

Pusshej all glada!








Ju mer du glädjer andra desto gladare blir du själv!

Känner mig allmänt glad idag, inte för kallt ute nu heller. Dagen har varit riktigt skön, vart på stan med bruttorna. Jag har äntligen hittat 1 julklapp, en bra början iallafall men det blir mer. Nu är det bara jag & mammsen hemma, thomas är i toronto med adam alsings grabbhäng. Ganska otroligt att han vann, men det förtjänar han verkligen efter att ha suttit hemma nästan varje dag med sin brutna armbåge. Snart kommer caroline hit men nu ka jag käka. Hoppas alla får en toppenkväll, hare bäst!

Pusshej alla glada!

julmuuuussssst 




RSS 2.0