a794f42fd6512942f1772fe82d00712f

Jag gick min egen väg men jag ville ha dig bredvid.

Halloj på er folket! Hoppas ni har det bra, jag & emma har varit & sjungit ikväll i storsjöparken. Det var riktigt roligt faktiskt att det gick bra med tanke på att vi inte tränat så mycket alls tillsammans. Tack för det emma, jättebra var du verkligen. Vi hann trycka in lite stämmor också så det vart lyckat. Just nu sitter jag bara hemma, är hyfsat trött men ska försöka hålla mig vaken ett litet tag till. Jag ska nog fundera  & knåpa lite på en ny låt jag håller på att skriva. Den har tagit mig ganska lång tid att skriva. Den är lite svår faktiskt så jag kanske börjar skriva på en annan låt så att jag får lite mer tid att fundera på den jag nu håller på med, men ingen stress som tur är. Det får helt enkelt ta den tid det behöver. Snart är det helg också, tiden går så himla fort när man har roligt. Jag kanske får börja ha tråkigt istället så att sommarlovet blir längre, men då skulle jag nog ruttna bort så jag skippar den tanken. Hoppas alla haft en bra kväll & fortfarande njuter av sommarlovet för kom ihåg att det är långt kvar innan det är slut så ta vara på all tid.

Pusshej alla glada!

bara sött


tur att elsa är söt iaf haha




life will smile for you

Det ända jag ätit idag har varit lite sallad & en hårbrödmacka så är sjukt hungrig. Har precis gjort sallad & potatis, väntar på att grillen ska bli varm så att det kan grillas. Emma kommer om ett tag, blev senare än vad jag trodde eftersom att hon åker med mammsi som slutar 4 idag, men det blir nog bra. Vi hinner nog träna en hel del ändå tillsammans, är ju bara ett par få låtar som vi ska köra så. Vart ett kort inlägg nu men skriver nog senare också.

Pusshej alla glada!


Don´t worry be happy

sing baby sing

Halloj allihopa! Vaknade för ett tag sen. Värmen är inte lika het som den varit den senaste veckan men det känns ganska skönt. Just nu väntar jag på att emma ska komma, ska träna lite inför ikväll när vi ska sjunga/spela i storsjöparken, känns hyfsat roligt faktiskt. Jag är glad att du kunde ställa upp & spela emma, ska försöka peppa henne till att sjunga också eftersom att hon är så duktig. Det blir några låtar, ca 5-7 kanske, en del iallafall men har inte varit så förberedd på detta. Jag funderar på att göra lite lunch till mig om ett tag & sedan sätta på en film dear john kanske så jag skriver nog senare. Hoppas alla får en trevlig dag utan solen, men det tror jag absolut att ni får.

Pusshej alla glada!

sweetnoseee



thats right

Du sa det du ville ha sagt men sedan flög du dig undan.


SPANIEN-PORTUGAL

Hoppas att alla ser fotbollen just nu, PORTUGAL-SPANIEN. Måste bara meddela om att jag & emy ramlade med moppen idag när vi skulle till konsum, inte skönt kan jag lova men skadade oss inte så mycket iallafall så lite tur hade vi. Vi hade åkt 3 meter från mitt hus där det stack upp två järnsaker i marken som vi ramlade på, haha inte skillat alls av oss. När vi kom tillbaka hade min lossaspappa hett upp två stolpar med tejp över bara för att jävlas så att vi inte skulle ramla igen, bara fult.

hjärnsakerna som stack upp, som vi ramlade på..


när vi kom hem var detta uppsatt..haha bara fult



den var hyfsat god men hade högre förväntningar


sweeeet



thats life

Nu sitter jag bara hemma, har precis kommit hem från lisa. Vi tog det bara lugnt igår, såg på film & bara myste på. Vädret är hur fint som helst ute idag, det blåser en hel del men jag ska inte klaga. Jag tror inte att det blir bad för mig idag iallafall, kanske en annan dag i veckan. Det känns lite kallt nu när det blåser faktiskt. Jag hade inte tänkt att skriva så mycket mer. Hoppas alla får en skön dag, nu ska jag ut i solen & spela yatzy.

Pusshej alla glada!











remember me

Ligger i sängen, lisa gör nudlar & vi har precis sett filmen remember me. Jag tyckte att den var hyfsat bra, slutet sög dock menmen. Jag hoppas på bra väder imorgon så att man kanske kan få ta ett dopp, har inte badat någonting nu i sommar utan gjorde det tidigare i år. Jag tog mitt första dopp 23 april men har inte badat sedan dess, helt sjukt jag måste ju verkligen bada nu när det är sommar & allt. Nu ska jag inte skriva någe mer.

Pusshej alla glada!

Jag har varit där förut & jag är inte rädd

Sitter hemma hos lisa just nu, har just tryckt i mig en pizza & två festisar efter dagens träning. Det är inte okej, men helt ärligt så funkar tabletterna(prochrome). Det kanske ni inte tror nu eftersom att jag tryckt i mig en hel del, men jag känner inte lika mycket sötsug som förut så det känns bra. Det är nog ganska mycket psykiskt att man tänker att dom ska funka men jag tror på dom ändå haha. Lisa är ute & oljar altanen, sjukt duktig hon är. Jag känner att jag också borde hjälpa till lite mera hemma, har dock inte motivationen för det men kanske borde ändra på saken. Jag är allmänt irriterad på mina föräldrar som jag skrev igår eftersom att dom inte låter mig sticka till borlänge till P&L. Jag kan förstå dom på ett sätt, som färälder hade jag nog också sagt nej men jag som så gärna ville åka dit, bara jobbigt. I värsta fall kunde dom väl följt med men det hade dom inte lust med, men jag kan ju som inte göra något åt det..Min dag har iallafall varit riktigt skön, sov ut ganska länge & åkte sedan in till johanna där rasmus också var för att sola. Jag har helt underbara vänner, är glad för det. Hoppas alla har det bra och njuter av lovet, hade inte tänkt att skriva så mycket mer.

Pusshej alla glada!






JAG TROR DET..

MÅSTE KOLLA KLIPPET OM NI INTE SETT!!!
http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/article7354991.ab


Sitter just nu inne hos johanna med rasmus, har just varit ute & solat i sommarvärmen. Ikväll har jag träning, sjukt härligt sen ska jag träffa lisa, får se vad vi hittar på för något skojs. Vi pratade iallafall om att köpa jordgubbar & glass, det bästa som finns. Det blir toppen, men nu ska jag vara social med mina sötnosar, hare bäst.

Pusshej alla glada!

Rasmus en riktig pudding jag vet att ni vill ha, 0738421992






MIDSOMMAREN 2010

Två personer har just haft "sex" i min soffa, nämen det känns bra. Känner mig allmänt irriterad på mina päron eftersom att jag så GÄRNA vill åka till Peace and love men inte får, bara fett tråk men har bestämt mig för att övertala dom nästa år istället. Min midsommar var great, den började riktigt bra, spårade ur lite på natten menmen i stort sett var dagen & kvällen ett +. För att vara social med familjen & deras vänner följde jag med till yttersjö på dagen där det var dans kring midsommarstången & ett riktigt tjohej, älskar glatt folk. Roligt att du emma var där också. Senare på kvällen efter middagen, tårtan osv..fick jag skjuts in till teg. Där var folket på riktigt bra humör, helt underbart. Hoppas alla hade en bra midsommar.

Pusshej alla glada!










skriven för ett tag sen

http://www.youtube.com/watch?v=bQssJaiVXak


känns bra utan löshår haha



midsommar imorgon

Ingen tvekan på att vädret är helt underbart, sitter ute & har precis ätit kött&klyft. Idag har jag bara haft det skönt, varit & solat på böles & sedan vart på träning. Gårdagen var trevlig som jag tillbringade tillsammans med några sötnosar, först träning sen böles, stan & sen tog det chill hemma hos mig. Bara skönt att man kan vara ute nu utan att frysa. Har inte haft någon mobil på hela dagen på grund av att min laddare är hos mormor så om du sms:at vet du varför. Jag har varit i stan hela veckan hos pappsen så hade tänkt att fara hem till mammsi ikväll. Midsommarafton imorgon, känns riktigt roligt & jag ser fram emot dagen & kvällen. Hoppas alla haft en skön dag.

Pusshej alla glada!

crazyy

justt chill


8 saker ni kanske inte visste om mig



1. Jag har inga riktiga syskon
2. Jag har fobi för andedräkter(kyss mig aldrig när du vaknat baby)
3. Jag kan göra den fulaste minen i världen som ser ut som mr bean
4. Jag rakpermanentar alltid mitt hår i sthlm (jag såg ut som en svamp när jag gjorde det i umeå så FUCK THAT!)
5. Många tror att jag är lång men är faktiskt bara 1.63( mitt hår & alla mina klackeskor gör mig lång)
6. Jag vet inte varför men jag faller inte för mörkhyade killar(kan säkert många tycka är komiskt men det är sanningen dock tänder jag inte på albinos heller)
7. Jag har väldigt lätt för att börja oroa mig, något jag vill ändra på
8. Min garderob består till 99.9% av klänningar(använder nästan aldrig jenas, tycker det är obekvämt)


gammal bild



sommarväder nanting

Ligger ute i solen hos farmor&farfar, har just fikat en massa gott. Vädret är helt underbart, skulle kunna ligga här i evigheter. Jag älskar verkligen farmor&farfars västerbottenshus, sjukt mysigt faktiskt. Ikväll har jag fotbollsträning, ser fram emot det. Efter det blir det nog att fara iväg & spela lite minigolf med vänner om jag hinner. Hoppas alla har en lika härlig dag som jag har & njuter av sommarlovet.

Pusshej alla glada!

flytande o´boy


daddii












yessss

Kvällen vart riktigt lyckad igår, bara skönt folk & bra stämning. Vi somnade inte så tidigt så kan lova att jag är sjukt trött nu menmen klart man tar vara på sommarlovskvällarna. Även fast jag är trött känner jag mig ändå på topp, känns bra faktiskt. Min dag har spenderats på stan med caroline,  käkade glass, kikade runt på kläder osv.. Det var ett tag sen vi sågs så kändes extra roligt att träffa henne idag. Just nu sitter jag hemma & har precis käkat middag, får se vart kvällen drar mig. Här kommer en vacker bild på caroline.

Pusshej alla glada!






alla vet att messi är bäst

Sitter hemma & softar, ser fram emot en toppenkväll med sköna vänner. Jag funderar på att fara ut & springa men känner mig alldeles för lat för det just nu haha. Kan vädret sluta vara så knepigt ? bra väder, dåligt väder, bra väder, dåligt väder osv..menmen ska väl inte klaga. Efter jag kom hem från en härlig dag i parken tänkte jag på att jag ALLTID är sugen på godis, kakor, faktiskt allt som innehåller socker. Jag åkte ner på life som ligger inne i MVG & frågade om dom hade tabletter som hjälpte mot sötsug & det hade dom. Jag hade hört av en kompis att det skulle finnas & hon hade rätt så thank you. Nu får jag bara hoppas på att dom funkar, ska pröva dom i tre månader. Men helt ärligt är jag faktiskt beroende av sötsaker, får hoppas på att det blir ändring på det. Hoppas alla får en trevlig kväll.

Pusshej alla glada!








I believe i can fly

Mitt lov har hittils varit jättehärligt, varit med skönt folk & bara haft det toppen. Igår var jag på marknaden med vänner, inte det härligaste vädret men vad gör det om man har skönt folk med sig? Efter marknaden åkte jag in till stan & träffade tove, fikade på wayne´s & köpte sedan med oss massa gott hem & såg på film. Det var riktigt mysigt faktiskt. Vädret är betydligt mycket bättre idag också så jag känner mig extra glad över det. Jag kom precis hem från en snabbrunda på marknaden med mammsi, käkade lite mat & kikade runt på allt möjligt. Just nu känner jag för att bara ta det lugnt & fortsätta skriva på min nya låt, får se vad det blir av kvällen. Hoppas alla haft ett skönt lov, om inte blicka framåt & tänk på hur många veckor som är kvar. <3

Pusshej alla glada!







beautiful day

Ligger ute & solar med några sötnosar, sjukt härligt att vädret börjar bli bättre nu också. Hade inte tänkt skriva någe mer. Hoppas alla har det toppen.

Pusshej alla glada!




det är här jag står

http://www.youtube.com/watch?v=onwf1gO0ae0 egen låt :)

SOMMARLOV

Ligger i sängen & försöker sova men hackspetten utanför mitt hus kan tydligen inte vara tyst så kan inte sova, bara jobbigt. Nu är det iallafall sommarlov, det känns hur bra som helst. Jag har inga större planer inför sommaren förutom att njuta & ta vara på tiden helt enkelt. Det kanske blir en utlandsresa med mammsi & gothia, men får de hur det blir. Jag blev bjuden på middag ikväll av en fin vän. Vädret var toppen idag så får hoppas på det bästa imorgon också. En sak som känns lite tråkigt är att jag faktiskt kommer att sakna min klass, något jag inte trodde när jag började i sjuan haha. Hoppas alla haft en toppenhelg.

Pusshej alla glada!


KONSERT

Min morgon började med att jag steg upp klockan 06.30 för att hinna vara på skolan 07.30. Tiden var inget jag såg fram emot men det gick bra ändå, kanske inte den piggaste menmen. Idag har vi haft två konserter på morgonen, gick hyfsat bra faktiskt & verkligen toppen med allt ljus & ljud. Sitter hemma just nu & bara tar det lugnt, får se om det blir en fika på stan lite senare. Ikväll har vi den STORA konserten så det är bara att komma & KIKA som jag hoppas att alla gör. Nu ska jag vila ett tag för känner mig riktigt trött just nu. SES IKVÄLL!!!

Pusshej alla glada!




tagga sommarlov!

Efter en trött, jobbig & irriterande dag så är jag riktig taggad på skolavslutningen på fredag, helt sjukt vad tiden går fort. Jag längtar verkligen efter 10 veckor sommarlov, helt undervart. Jag känner mig sjukt konstig i kroppen, känns som att jag inte tränat på evigheter, men efter denna vecka blir det hårdträning. Jag har provtränat med mariehem i fotbollen & funderar på om jag ska börja med dem men ska nog pröva träna lite mer med dem innan. Dem är duktiga så det känns bra. Vi har konsert på onsdag klockan 19.00 på TC i aulan iallafall, känns roligt + att vi också har uppvisning på torget 23-24 på fredagkväll. Här kommer ett klipp som jag la in igår när jag var hos farmor & farfar, haha man bjuds på fika varannan minut & såklart tackar man aldrig nej. Hoppas alla haft en bra helg.

Pusshej alla glada! http://www.youtube.com/watch?v=Xo9zUEygK4U




lördag

Dagen började med att jag steg upp klockan halv ett, sent för att vara jag men bara sjukt härligt att sova ut riktigt länge. Johanna vart förvånad eftersom att hon vet att jag aldrig sover länge till skillnad från henne som bor i sin säng hela dagarna. Iallafall var vi på stan & som de flesta vet är det 40% rea på the store så jag fyndade en tröja. Sjukt nice ändå. Efter några timmar på stan kilade jag iväg hem, åt middag hos pappsen & cyklade sedan vidare till några sötnosar på ö.k. Just nu sitter jag hemma med en tekopp & två mackor, känner mig inte ett dugg trött alls men borde egentligen sova så att jag orkar med morgondagen. Här kommer en "sweett" bild på jag & pappsen.

Pusshej alla glada!


            haha jag måste ju va bäst på att fixa sallad..



sluter ögonen & drömmer mig bort

Äntligen fredag, dagen jag alltid längtar efter som jag tror de flesta gör på veckorna. Bara njuta & ta vara på helgen, det gillas. Jag hade inte några högre förväntningar på balen men den vart verkligen greaaat, underbart när man inte förväntar sig något speciellt & man får det roligare än förväntningarna. Ikväll har jag varit på täfteåfestivalen med massa sköningar så kom precis hem. Jag hade turen med mig att jag träffade på min bästa granne, nicolina så jag fick skjuts. TACK. Det var ruskigt kallt men ändå roligt, faktiskt mer folk än vad jag trodde också. Just nu känner jag mig riktigt trött så jag hade tänkt gå & lägga mig. Imorgon kilar jag ner på stan med johanna, hade tänkt hitta några småsaker bara. Här kommer några bilder från balen.

Pusshej alla glada!









toves moppe går segare än en cyklande man

Sitter just nu hemma, tove plattar håret & gör sig fin som hon redan är menmen. Vi ska åka ut till havet, göra lite varmchoklad & sedan kanske hyra en film & köpa lite gotta. Det blir nog toppen, hon sover över också så det lär inte bli en tidig kväll. På vägen hem när vi körde mötte vi en cyklist som cyklade exakt lika fort som toves moppe gick, fan vad kul haha. Vi har just checkad youtube på tvååringen som sitter & röker, helt sjukt verkligen men nu ska vi ut. Vart ett superkort inlägg men skriver säkert senare.

Pusshej alla glada!



RSS 2.0