a794f42fd6512942f1772fe82d00712f

I walk the line

Har just vart på klubba med skönt folk, käkat middag osv..en spigg som trivs bra i vattnet badade också haha. Riktigt skönt att det vart bra väder tillslut. Imorse när vi åkte till bättnes hade vi inte turen med oss, regnade när vi var där & vart sol när vi åkte där ifrån. Just nu funderar jag bara på att ta det lugnt, kanske se någon bra film. Om någon har något tips så skriv gärna. Hoppas alla får en skön kväll & njuter av dom sista veckorna på sommarlovet.

Pusshej alla glada!

det ska va gött & leva annars kan det kvitta!




Run the world!

Har just tagit en snabbdusch efter en tidig match, tycker vi gjorde ett himla bra jobb, men inte tillräckligt. Hade en superhärlig kväll igår, hoppas du hade en sjukt bra födelsedag min finaste nathaa. Nu blire iallafall bättnes med lisius & micke. Hoppas alla får en toppendag, håller tummarna för vädret.

Pusshej alla glada!




hej hopp

Har just stått i kiosken på mariebergsskolan i 3 timmar, hyfsat drygt men med trevligt sällskap gick det super. Min huvudräkning är inte på topp, har ju legat på latsidan hela sommarlovet. Har inte match så tidigt imorgon, 11.10 samling så det känns skönt. Nu ska jag kila iväg & käka. Hoppas allihopen får en toppenkväll.

Pusshej alla glada!

Jag & natha i våra bästa dagar..


Heartbeats

Gårdagen får ett plus, riktigt skön dag. Dop på dagen, spelning på peppes på kvällen & sedan kom elin. Såg en riktigt bra film, the adjustment bureau, käkade massa gotta & hade det gött. Filmen var riktigt bra, faktiskt en av dom bästa jag sett på länge. Jag rekomenderar den absolut. Eftersom att både jag & elin hade tidiga matcher idag så gick vi & la oss direkt efter filmen, men så "duktiga" som vi är somnade vi inte direkt precis..haha. Gick inge vidare för oss idag på matchen, fick däng med 2-0 menmen vi kan ju inte alltid va bäst. Hoppas alla har & får en fortsatt härlig sommardag. Nu blire fruktsallad.

Pusshej alla glada!




















sola&bada i pinacolada

Godmorgon på er folket! Blev precis väckt av mammsen som sa att det var kanonväder ute. Ska ut till vitskärsudden en snabbis innan dopet, skönt att svalka av sig lite i havet. Har en utflykt med laget idag, skulle bada, grilla, ha roligt osv..men kan inte vara med eftersom dopet & spelningen hindrar, kändes tråkigt menmen man kan ju inte vara med på allt, även om man vill. Senare ikväll hade jag tänkt träffa emy, galet länge sen. Så otroligt många som är borta på somrarna, känns så himla roligt att träffa alla när dom kommit hem. Ska kila iväg nu iallafall, hoppas alla får en skön dag.

Pusshej alla glada!



Big black heart

Var sjukt länge sen jag skrev nu på bloggen, menmen. I sommar har jag hunnit med en hel del, har dock inte varit hemma så mycket. På torsdag börjar UFF, tummen upp för det. Just nu sitter jag iallafall hemma med min bästa tjoppalisa. Ikväll har vi tagit igen massa vi missat under tiden vi båda varit borta, känns underbart. Bara suttit vid vattnet & haft det mysigt, verkligen behövligt. Fick dessutom en födelsedagspresent av tjoppa min, en sjukt fin klocka. Imorgon ska jag på dop & har fått frågan om att bli gudmor, vilket jag inte tackade nej till. Senare på kvällen blir det spelning. Hoppas alla haft en hittils toppensommar.

Pusshej alla glada!





RSS 2.0