a794f42fd6512942f1772fe82d00712f

finfint väder

Har varit i skolan idag, skönt att inte vara sjuk. Efter skolan träffade jag agnes, den góingen. Det var inte igår så det var riktigt roligt att träffas. Imorgon har vi tidig fotbollsträning med skolan, känns ba skojs. Vädret har varit super idag, nu får vi bara hoppas på att det håller i sig. Kort inlägg idag.

Pusshej alla glada!




Här har ni några klipp mina härliga läsare

Många som undrat om jag kan lägga upp några klipp där jag sjunger, har för det mesta bara gamla klipp men lägger upp några ändå. Det första & det sista klippet är nygjorda. Låten just be yourself skrev jag för länge sen, sedan gjorde jag & min vän josef om den. Han la in lite rap, vilket vart awesome. Dock så sjöng jag den i en ganska låg tonart så lät sådär för min del menmen. Riktigt roligt att spela in den bara. På sista klippet sjunger jag & gulljimmy, var när jag & lisa var i sthlm. Höll på garva i sista klippet..så därför jag inte sjöng där på slutet som ni säkert hörde haha.

Pusshej alla glada!



sjuk

Igår när jag vaknade mådde jag inte prima, halsen var inte på topp som jag skrev i ett tidigare inlägg. Kände ändå att jag verkligen ville spela matchen på kvällen, vilket jag insåg på eftermiddagen att jag inte skulle fixa. Vart magsjuk, huvudet sprängdes & magen knep som tusan. Dom flesta har säkert haft magsjuka & vet hur det känns, inte det roligaste man vart med om i sitt liv menmen inget jag ska klaga sönder över eftersom jag inte är den ända i världen som haft det precis. Jag känner mig mycket bättre idag, förkylningen håller i sig men har inget halsont som tur är. Huvudverken & magknipen håller i sig men som sagt har det blivit mycket bättre, känns nog ännubättre mot kvällen också. Har precis duschat & fräschat upp mig lite, hatar att vara sjuk..känner mig så otroligt rastlös..vill bara träna, sjunga, träffa polare & göra allt skojs man kan göra. Så dum som jag är sjunger jag alltid, även om jag har ont i halsen & är förkyld. Jag tror typ att det blir bättre..haha bara stört. Kan inte hålla mig borta från sången, vilket jag egentlogen borde. Nu ska jag dricka en massa vatten & blir frisk så fort som möjligt.

Pusshej alla glada!

miniijaaas



du är bäst ändå!

Ligger hemma i soffan & ser på VM, just sett Usain Bolts tjuvstart..inte alls kul för honom menmen han är bäst & det vet många andra också att han är. Känner mig hyfsat sjuk, halsen håller inte & huvudet sprängs..har match ikväll som jag troligtvis inte kommer fara på, känns förjävla surt faktiskt. Ska verkligen försöka krya så jag orkar ta mig upp ur soffan & på med fotbollskläderna. Helt sjukt vilken spurt Ibrahim Jeilan gjorde sista hundra meterna på 10 000 m loppet. Helt galet. Ska ta mig upp & göra mig lite te nu.

Pusshej alla glada!



last friday night

Gårdagskvällen var toppen, den får ett stort +. Supertrevligt var det hos morin med bad & andra härligheter. Så smarta som jag & lisa är hade vi såklart inte fixat någon skjuts hem igår, vart övernattning. Vi tog bussen till sjukan imorse för att hälsa på farmor & efter det kila hem. Just nu ligger vi i sängen helt proppmätta efter att min bästaste låtsasspappa kommit upp med käk till oss. Love him. Nu tänkte vi bara ta det lugnt, får se vad det blir av kvällen.

Pusshej alla glada!



Heeelg

Fredag imorgon vilket känns otroligt skönt faktiskt. Härligt att två skoldagar är avklarade, nu ser man fram emot höstlovet. Efter skolan kilade jag iväg till momme & moffe, åkte ner till stan en snabbis, upp på sjukan till farmor & sedan fotbollsträning. Man känner verkligen att skolan har börjat, helt slut. Hade tänkt natta nu så att jag orkar med morgondagens härligheter. Hoppas alla får en toppenhelg.

Pusshej alla glada!



Back to school

Första skoldagen idag, kändes faktiskt bra. Roligt att träffa alla man inte träffat så mycket i sommar. Jag kände mig dock inte så utvilad efter att ha legat bredvid två snarkartyper haha. Dagen har gått hyfsat fort iallafall, kilade iväg på match efter skolan..blev förlust tråkigt nog mot spöland/vännes, menmen inget att deppa för. Efter matchen åkte jag upp till sjukan för att träffa farmor, härligt att få träffa henne. Just nu är jag bara allmänt trött, tänkte få i mig lite käk & sen natta.

Pusshej alla glada!







Lycka är att kunna gilla läget & sig själv!

Godmorgon alla glada, 1 dag kvar av sommarlovet som jag ska njuta av. Blir att åka in till farmor & fafar som ligger på sjukhuset, farfar var i snickarboden, fastnade med ena handsken i en maskin & vips så var alla fingrar på vänsterhanden borta. Helt sjukt vad allt kan gå fort, menmen han lever & man får se det så istället...även om det är svårt. Farmor opererades igår för cancer & som tur är finns det duktiga läkare som kan ta bort sånt. Det som är lite småsött är att dom ligger på samma avdelning & rum, puss på dom. Får se om jag åker dit nu på dagen eller senare. Ska iallafall träffa sanna för en fika på stan & massa prat som ska tas igen, myspys. Älskar verkligen när man varit borta ett tag, man har haft det superbra & sen kommer man hem till alla underbara vänner..det gör mig glad & lycklig. Nu hade jag tänkt göra mig i ordning, hoppas alla får en awesome dag.

Pusshej alla glada!




Let me taste your lips

Ligger i sängen riktigt trött & slut men kan inte sova, känns bara meningslöst när man kan göra så mycket annat. Skulle kunna skriva låtar, träffa polare, dra ut eller göra nåt annat skojs men orkar verkligen inte. Har varit & tränat fotboll ikväll. När jag kom hem hade mammsen gjort supergod sallad med räkor. Har precis duschat & plattat mitt hår, jobbigt att egentligen ha lockigt hår. Oftast om man har lockigt brukar man vilja ha rakt & tvärtom. Ibland önskar jag att jag aldrig hade rakpermanentat mitt hår från första början & aldrig klippt av det heller. Hade långt hår innan jag började rakpermanenta mig, funderar faktiskt på att låta det växa några centimeter & sedan klippa typ pars. Vill faktiskt ha långt lockigt hår just nu, får se till att det blir så en dag i framtiden. Inte när jag är hundra utan typ nuu. Kan håret bara växa fortare? Aja, nu ska jag sluta svamla & försöka sova så jag orkar med morgondagen.

Pusshej alla glada!



Bildbomb från sthlm 17/8-22/8

Nu har jag precis kommit hem, go & gla från sthlm. Det har verkligen varit en himla bra helg, skönt att bara åka bort en sväng. Härligt att min älskade vän lisius följde med också, tummen upp för det. Har hunnit med att träffa jimmy & josefine, som jag träffade utomlands för ett år sedan. Vi var bjudna på gótacos & hallonpaj där, bara gött. Hur roligt som helst att få träffa dessa sköna tvillingar. Skolstart snart..känns faktiskt okej men nog hade sommarlovet kunnat få vara lite längre. Hoppas alla haft en härlig helg.

Pusshej alla glada!











Warner music

Gårdagen var awesome, var på the voice med lisa på kvällen. Såg chris medina, petter, erik amarillo & massa andra sköna artister. Jag måste bara berätta att i torsdags satt jag ute på gatan & sjöng, sedan kom en tjej fram till mig & höll hennes mobiltelefon i ansiktet på mig..jag tänkte ba men vad gör hon? Hon sa bara åt mig att fortsätta sjunga & jag tänkte som att det var lugnt eftersom att hon stod med 4 ungar. Hon berättade sedan att hon hade en polare som jobbade på warner music som hade hört mig sjunga genom telefonen & att det var därför hon hade hållt den så nära. Haha jag visste inte ens vad warner music var tills lisa frågade om jag var dum i huvudet? Tjejen berättade att det var ett av världens största skivbolag.

Hon bad mig ringa hennes polare, jane elvhage på warner music. Jag fick hennes nummer & ringde sedan upp henne i lugn & ro.. När hon svarade berättade hon att hennes kompis, alltså tjejen som sett mig sjunga på stan hade blivit helt tagen av min sång. Tjejen hade berättat historien när jag satt & sjöng på stan & jane elvhage sa att hon var intresserad av att höra mig sjunga. Hon undrade om jag hade några youtube-klipp, det hade jag så hon fick höra några av dom. Sedan fick jag ett samtal av en kille på warner music som sa att jag skulle komma dit & sjunga imorgon (alltså i fredags). Jag förstod fortfarande inte att det var ett av världens största skivbolag. Detta är helt sjukt..har mer att berätta men stannar där just nu.

Pusshej alla glada!





Black Swan

Har nog inte varit såhär lycklig på länge, galet härligt här i sthlm. Imorse vid 7-tiden gick vi en promenad, efter det åkte vi in till stan där jag gjorde mitt hår b.l.a. Var & spelade lite på gatorna också, efter det åkte jag, lisa, lizzy & james till caroline & johan som hade julfest. Sjukt najs bara, gott käk + att alla hade med sig julklappar..lite kul såhär på sommaren. Ikväll funderar jag & tjoppalisa på att fara & se utebio i nån park vid kungsholmen, black swan. Nu ska vi bara njuta av allt som finns här.

Pusshej alla glada!









Välkommen in

Framme i sthlm nu med min finis, kom hit runt 22-tiden så har precis fått i oss lite käk. Känns riktigt härligt att vara här, bor hos min faster lizzy & hennes man james vilket är helt underbart. Vi tänkte göra en tidig kväll så att vi orkar med morgondagen. Planerna är att vi först ska gå upp runt 7-tiden, käka frulle & sedan gå ut & gå. Efter det åker vi in till blacknuss hair n care inne i stan, där jag fixar mitt hår. För er som inte vet har jag rakpermanentat mig där sedan jag var 10 år. Efter det ska lisa checka efter lite småsaker på stan medans jag spelar lite gura on the street. Sedan ska vi på julmiddag, lite småkul att ha det på sommaren va? Kommer bli spännande. Hoppas alla njuter av dom sista dagarna på sommarlovet nu.

Pusshej alla glada!






HERE WE COME STHLM

Har just suttit uppe & spelat lite gura, min hals känns inte okej..hoppas den frisknar till snart. Var & såg på bio ikväll med victor som jag skrev tidigare. Var länge sen vi sågs så var trevligt att träffa honom. Snart åker jag & lisa till STHLM, ska packa en hel del idag..åker kring 1 så blir super. Vi kommer hem på söndag góa & gláa.

Pusshej alla glada!





adioooss

Har varit riktigt sugen på se på bio dom senaste dagarna, gick inte många ikväll & åker till sthlm imorgon så får se en film jag redan sett, kyss mig heter den. Blir att se med victor menmen ska fixa mig en snabbis & försöka hinna med bussen som går in till stan snart. Hoppas alla haft en skön dag.

Pusshej alla glada!




Hard work work

Det vart chinafood till lunch, sitter aldrig fel i magen. Ända sedan jag kom hem från lunchen har jag suttit & checkat igenom massa låtar som jag kan ha nytta av till mina spelningar. Tack så jättemycket alla som har skickat, om ni har fler låtar är det bara att skicka dom. Känner mig hyfsat hungrig, ska ta & göra mig lite käk om ett tag..menmen nu blir det att fortsätta med detta.

Pusshej alla glada!



ciaoo

Har precis vaknat, tänkte hoppa in i duschen snart. Idag blir jag bjuden på lunch av min "lossas"daddi, får se vad det blir för gott..awesome. Nu vart det ett kort inlägg, skriver mer sen.

pusshej alla glada!



baby i was born this way

Igår gick jag på nolia med sanna & rasmus, tredje gången jag var där..hittade lite småsaker till mitt rum. Vi var inte där länge utan kilade iväg & såg UFC spela istället, helt galet vilken värme det var. På kvällen var jag & sanna & fikade, sedan åkte vi hem & såg på nån film, inte ofta jag minns vad filmerna heter som jag sett. Vaknade imorse av sannas galna hosta, stackare..bara jobbigt att ha ont i halsen. Idag har jag träffat en sköning, ba mys. Just nu sitter jag hemma proppmätt efter att ha bakat kladdkakemuffins, ska snart träffa hampus. Sommaren kan gärna få stanna ett bra tag till, hoppas alla haft en härlig dag.

Pusshej alla glada!










New Zealand

Dagen har varit skön, vart på innebandy med mallan & tove. Efter det kilade jag iväg & köpte massa god frukt till picknik. Åkte sedan hem & fixade i ordning frukt, sallad & lite annat smått & gott. Efter det tog jag mitt pick & pack, cyklade ner till kajen & hade det trevligt med god rökt lax, massa ostar, frukter, sallader, rent vanligt gott vatten & trevligt sällskap. Nu har jag precis kommit hem från erik, tänkte hoppa till kojs & bli frisk i min hals. Hoppas alla haft en toppendag.

Pusshej alla glada!





carlifornication

Dagen har varit galet bra på många olika sätt, var på nolia med sanna, faktiskt andra gången jag är där denna vecka. Är bara allmänt lycklig just nu, känns hur bra som helst, vill bara att mitt halsont ska försvinna så fort som möjligt. Ikväll har jag bara tagit det lugnt, spelat lite gura & haft det bra. Kom till lisa för ett tag sen, vi tänker nog bara ta det lugnt, kanske se någon bra film eller natta så vi är pigga imorgon..galet trött haha.

Pusshej alla glada!



we can work it out

Har precis kommit hem från spelning, roligt att emma följde med mig idag också, tack för det honey. Efter spelningen vart det gotta, iceecream såklart. Träffade, mallan, tove & anna. Alltid lika roligt att träffa dom gullpluttarna. Just nu är jag galet trött, hade tänkt checka igenom lite låtar & sedan försöka sova, vill ju orka med morgondagen också.

Pusshej alla glada!







sandström & hedman

Var på kräftskiva vid middagstid, hann dock inte vara där så länge men var trevligt den stund det varade. Efter det åkte jag till jossan & johan, snackade lite musik osv..sjukt roligt & intressant. Tidigare idag har jag hunnit träffa emma, verkligen underbart eftersom vi inte träffats på ett tag. Klinkade lite gura & hade det göda med chirre, mummah. Nu ska jag försöka göra en tidig kväll, känner att min hals inte mår super så ska krya mig.

Pusshej alla glada!






oh happy day

Har precis gjort mig i ordning, emma kommer snart. Vi ska slinga hennes hår, kommer nog bli superbra. Ikväll blir det kräftskiva, kommer dock inte hinna vara med så länge. Efter det ska jag träffa johan, en duktig kille som håller på med musik, blir spännande. Tror att dagen kommer bli toppen, hoppas alla andra också kommer att få en toppendag.

Pusshej alla glada!



goodnatt du glade

Har precis duschat & käkat efter en matchseger mot GUIF. Är dock inte nöjd med min insats menmen, biter i handsken & tar nya tag. Gårdagen var mys, badade bubbelpol med lisius & såg sedan på nån konstig film, minns inte ens vad den hette. Man vart bara ledsen av den, drama drama drama..så inte värt att kolla upp vad den hette ens. Måste bara säga att jag nästan är klar med mitt rum nu, älskar att jag har 1.60 säng nu, mummaah. Nu fattas det bara massa frächa tavlor & fina texter som ska upp på väggarna & en hel del roliga kuddar till sängen. Hoppas alla haft en skön dag/kväll, två veckor kvar av sommarlovet så njut.

Pusshej alla glada!








ring of fire

Har precis kommit hem från stan, vart på nolia med lisius. Det känns som att nolia har blivit mycket mindre nu än vad det var förut, kanske bara är jag som fått för mig det menmen. Vi kikade runt en hel del iallafall, benen håller lite smått på att gå av haha. Gårdagen var super, grattade johanna på 18-årsdagen. Senare drog mina bruttor & en massa till five, själv har man ju ett år kvar "hehe". Åkte för att träffa upp viktor, robin, adam, fredde & hans polare. Efter det vart det party. Nu ska jag iallafall fixa ansiktsmasker för ikväll, jag & lisius ska bara ta det lugnt, bubbla lite bubbelpool & ha det mysigt. Hoppas alla får en skön kväll.

Pusshej alla glada!




hometown

Igår var jag inne i stan, checkade lite prylar till mitt nya rum osv..efter det käkade jag gomiddag hos mormor & morfar & kilade sedan iväg på spelning. Tog bussen hem 23.25 & drog sedan till erik där det var röj, tog det bara lugnt. Nu har jag precis kommit hem från den busen..har inte laddat upp några nya bilder sedan onsdags, haft kameran i stan så här kommer en bildbomb.

Pusshej alla glada!
onsdags innan spelning med fredde
nämen, här träffar man på lite kändisar
torsdags på stan
fredags @ grandmaahs place
älskar att jag har ett litet mysrum @ grandmaahs place
grandmaah just chilliin
peppes

down by the river

Har just haft träning på campus, tog beslutet att cykla hem till kära holmsund så äntligen hemma. Idag har jag bara haft det skönt, vart med tove, fredrik, malin & anna på stan. Riktigt skönt väder, inte för varmt & inte för kallt, bara galet härligt helt enkelt. Gårdagen var super, sjöng på peppes på kvällen, gick ba bra. Hade fredde med mig som spelade gura, kunde inte bli bättre. Efter det kom karl, mannen myten legenden. Måste bara berätta att vi träffade sara, martin & simon från big brother också, grabbarna var inte så intresserade men som tur var hade jag kameran med mig, bilder kommer tomorow. Senare på kvällen kilade vi iväg till karl, såg twilight, fick en del skrattanfall & somnade sedan med ett glatt humör. Nu ska jag ta mig en dusch, hoppas alla haft en superskön dag.

Pusshej alla glada!



beach baby

Gårdagen var riktigt skön faktiskt. Var ute på en prommis på morgonen med mammsen, 7 km vart det. Efter det kilade vi iväg till bättnes, galet härligt väder. Älskar det!!! Var där i nåra timmar & kilade sedan iväg på match, skönt med en vinst också. Efter matchen tog jag det bara lugnt hemma hos momme & moffe. Just nu ligger jag hemma & funderar på att hjälpa mammsen att måla mitt rum. Jag håller som sagt på att byta rum, sängen kom igår så ska pynta & fixa en hel del nu. Idag blir det ingen strand för mig, ser redan ut som en pepparkaka så jag klarar mig. Nu ska jag göra någon nytta, ciaooo.

Pusshej alla glada!









mat+mat+mat = matmatmat

Idag kilade jag iväg till fredrik i vännes för att träna in lite låtar tills på onsdag, fikade en massa kladdkaka & annat gott där eftersom att hans daddi fyllde år. Kvällen har bestått av mat, mat + ännu mer mat. Tror inte jag käkat så mycket på länge haha..först galet fika hos sanna efter träningen med mackor, massa göda pålägg, salta pinnar osv, sen gojävla fika hos olivia & sen ännumer mat på max..haha ohnooo. Har haft en toppenkväll med bruttorna iallafall + all maat också såklart haha.

Pusshej alla glada!

gofikaaaaaa




RSS 2.0