a794f42fd6512942f1772fe82d00712f

jussst chill

Sitter i skolan med emelia & bara tar det lugnt, har snart vi-timme (fika med halvklassen+lite snack). Har just varit & köpt gillebollar, nästan som chokladbollar men på gränsen till godare. Vi börjar om fem minuter så ska kila iväg nu, hoppas alla mår toppen.

Pusshej alla glada!



olddd light

Sitter just nu & tänker på en underbar person, en massa minnen kommer upp. Vi sa till varandra att vi alltid kommer att komma ihåg varandra, tror att det var mer än sanning. Jag glömmer aldrig iallafall. På tal om något annat så var gårdagen awesome, polina som hade gjort världens godaste lanthamburgare borde få en guldmedalj. Om jag hade haft pengarna så hade du fått det för det var du verkligen värd efter ditt kämpande med maten & allt. Kvällen vart faktiskt lyckad, över förväntningar & då är det verkligen bra, bara skönt folk osv. Hoppas alla hade en lika toppenkväll som jag hade. Bilder kommer sen..

Pusshej alla glada!


tonight is gonna be a god night!

Idag har jag varit på stan med nathaa, shoppat en del kläder som jag nog lägger in sen. Jag träffade emma på stan också, verkligen jätteroligt att träffa den glada tjejen eftersom att det var ett tag sen. Just nu känner jag mig allmänt glad, dagen har varit underbar & nu är det bara kvällen som väntar. Jag har precis duschat & gjort mig i ordning. Jag har uppsatt hår också, det är inte alltid det händer men såklart är det roligt att ändra frisyr någon gång. Jag funderar på att färga/slinga håret ljusare brunt i veckan men, får se hur det blir med det. Några brudar ska käka middag hos polina, blir mysigt. Sen får vi se vart vi drar oss, det kommer bli awesome. Hoppas alla får en superhärlig kväll & kom ihåg att varje dag är en ny dag med massa goda möjligheter.

Pusshej alla glada!

Ett leende kostar inget, men skapar mycket.

Den bästa lyckan är att se när andra glädjer sig, då kommer lyckan till en själv!


bioonightt

Kvällen har varit riktigt härlig. Jag & pappsen käkade på eurasia, för mig vart det fyra små rätter som inte satt helt fel i magen. Efter käket kilade vi iväg på bio, såg salt som var en riktigt bra actionfilm. Efter det åkte jag hem, gjorde mig i ordning lite & drog sedan till emy. Igår vart det inget plugg alls som jag hade skrivit, men jag får väl istället försöka med det nu. Hoppas alla haft en lika härlig kväll som jag, men det tvekar jag inte en sekund på.

Kom ihåg att din inställning gör mycket, har du inställningen så kommer du långt.
 

Pusshej alla glada


awesomee

Nu var det helt galet länge sen jag skrev igen, men nu börjas det väl igen. Kvällen har varit awesome, först käk på stan med nathalie & sen pump up the jam. Det var jättelänge sen jag träffade nathaa så det var verkligen roligt att få träffa henne, prata om allt som vi brukar & en massa härliga minnen dök fram. Vi har två proov nästa vecka, känns bara drygt men måste ju göras..hade tänkt ta tag i en del nu. Egentligen känner jag mig galet trött & inte alls taggad på att plugga menmen vad gör man? Hoppas alla mår toppenbra & njuter av livet.

Pusshej alla glada!

1 år sen minsssst!! love you darling


greaaat

Har just kommit hem från sthlm, match mot jitex dock förlorade vi menmen..Träffade min älskade vän matilda, har saknat henne sjukt mycket. Helgen har varit galet skön, mina vänner är BÄST! Hoppas alla haft en toppenhelg, hade inte tänkt skriva så mycket mer.

Pusshej alla glada!


life will smile for you

Har haft en superskön kväll, käkade middag ute med caroline. Efter det åkte vi & köpte massa godis, chips, dipp & annat gött för att sedan åka hem & bara mysa. Vi kikade på idol, sjukt skoj att se på & såg sedan på pirates of the caribbean. Måste bara säga att orlando bloom är galet snygg, johnny depp är inte ens i närheten. Efter filmen fick jag skjuts ner till stan för att sedan ta bussen hem 01.20, mötte upp lisa eftersom att hon åker samma buss. Vi hängde bara i stan ett tag & tog det lugnt, träffade en del folk osv. Önskar verkligen att bussarna gick oftare på nätterna, men en sak som är toppen är att dom sänkt nattbussen från 80:- till  20:-, det gillas. Imorgon har jag match, inge vidare egentligen att jag sitter uppe just nu menmen får försöka natta nu så att jag orkar med morgondagen.

Pusshej alla glada!


I feeeel gooood!

Har varit & firat min gamle morfar som fyller 67 år idag, käkat tårta & bara njutit av mat haha. Det känns riktigt skönt med helg, har verkligen längtat. Hoppas alla har det bra 6 mår gött.

Pusshej alla glada!


justt chilll

Lisa gick hem för ett tag sen, 4 kilometer inte dåligt gumman. Bara skön kväll, typ skrattat ihjäl mig.

blicka framåt

Idag är det en ny dag med nya möjligheter, vädret är underbart. Jag har precis varit ute & lirat lite boll, sjukt skoj. Lisa har gymmat & kom förbi en snabbis, roligt att träffa dig som vanligt gumman. Helgen har varit galet chill, bara vart med skönt folk & haft det bra. Imorgon är det skola, känner mig inte så taggad men vad gör man? bara att dra sig dit helt enkelt. Folket är skönt så det lär nog inte bli tråkigt iallafall. Ikväll har jag inga större planer, är bortbjuden in till stan på käk & sen blir det nog att träffa nån polare. Hoppas alla haft en bra helg & kom ihåg, varje dag är en ny dag med nya möjligheter för just dig.

Pusshej alla glada!



har haft riktiga sommarkänslor idag


min bästa replik som har varat i 3 år: fotboll är livet, livet är bäst!


lite stolt vart man ju!





now it starts

Har precis vaknat upp i min sköna säng, tror inte att nån har en bättre säng än mig. Det var ett tag sen jag skrev här på bloggen men nu börjas det igen, så häng med. Idag hade jag tänkt kila ner en sväng på stan, träffa lisa & kanske ta en fika & bara ha det mysigt. Ikväll klockan 18 har jag match på arenan, känns bara skönt. Efter den lär jag väl hitta på nåt skojs. Älskar att jag har fotbollsträningar i skolan typ varje dag, eftersom att jag går idrott ledarskap så blir det mycket träningar, sjukt skoj. Något jag verkligen är taggad på är att ta körkortet, dock är det två år kvar menmen man kan ju alltid längta. Nu hade jag tänkt att hoppa in i duschen & göra mig i ordning, hoppas alla har det bra & trivs på sitt gymnasieprogram.

Pusshej alla glada!


RSS 2.0