a794f42fd6512942f1772fe82d00712f

the funeral

Gårdagen var galet skön, hade skola & åkte sedan hem med nemanja & spelade en massa musik..awesome. Idag började jag klockan 11.40 men åkte in vid 8 för att spela lite med den fantastiska gitarguden haha. Ikväll har jag varit ute på en långpromenad med nathalie, bara skönt. Just nu sitter jag bara hemma & ser idol, ska fixa en kopp te snart också. Hoppas alla har det bäst.

Pusshej alla glada!




mummaah

Helgen har varit skön, bara tagit det lugnt med vänner & spelat dom två sista fotbollsmatcherna för säsongen..tråkigt. Jag slutade skolan tidigt idag, riktigt skönt faktiskt. Om ett tag ska jag kila ner till stan & träffa tovegumman, blir plugg + fika på kafestation..mysmys. Ikväll blir det att träffa nemanja, spela en hel del musik & bara ha det bra. Hoppas alla hard det bra.

Pusshej alla glada!

fredag



lördag




Santa fe

Älskar kafestation, ett ställe där jag verkligen kan koppla av på. Fick besök av nikko & lisa en snabbis, myspys. Har suttit och pluggat ett bra tag nu, är rätt mycket i plugget faktiskt. Många inlämningar som ska in + två prov denna vecka. Det känns skönt att jag börjat lite smått iallafall. Jag tycker oftast att det brukar vara jobbigast i början, men när man väl kommit i gång flyter det på hyfsat bra. Var hos tandläkaren imorse, inget jag precis tycker om vilket jag nog inte är ensam om heller haha. Hoppas alla haft en skön dag.

Pusshej alla glada!

my stylee (en av mina lugna playlists på spotify) 



ciaoo

Hade tänkt plugga som fan ikväll, vart inget av det..illa. Har sett idol, käkat massa gott & dött istället. Tillbaka till plugget imorgon, skönt med fotbollsträning på morgonen iallafall.

Pusshej alla glada!



Headed For The Sun

Har precis käkat frulle på scandic med mammsens jobb, bara göda. Om ett tag ska jag övningsköra & sedan kila iväg på match.

Pusshej alla glada!





Junk of the heart (happy)

Dagen har varit allmänt lugn & skön. Tog en sväng på stan & hittade en hel del kläder till pappsen som han shoppade, tummen upp för att man får vara smakråd ibland haha. Senare ikväll var jag ute & käkade med mammsen & totte. Riktigt glad att mammsen som fyller år haft en toppendag. Efter käket kilade jag iväg till kaféstation för att träffa min bästa nathalie. Helt galet att vi hållt ihop sen dagis, love you. Imorgon blir det frukost på plaza, inte dumt. Nu ska jag bara ta det lugnt, lyssna på the kooks nya album & leva på den här sköna helgen som har varit riktigt lugn & mysig.

Pusshej alla glada!






MUMMAH MED HELG!

Dagen har bestått av:
+Skola
+Fika på stan med oscar
+Mysmiddag med mammsen
+Plugg
+Plugg
+Ännumer plugg
Hoppas alla haft en skön dag.

Pusshej alla glada!



go&glá som kexchoklad

Sitter i skolan just nu, har mattelektion. Skönt att jag inte har med mig mitt skolkort..kommer inte in i mitt skåp, bara drygt. Kommer nu få en hel del plugg att jobba med hemma..awesome naej. Var ute & sprang imorse, efter det hade jag träning. Ikväll har vi ingen träning med laget, vi ska göra nåt jobb istället...så blir gym efter skolan istället. Just nu känner jag mig pigg i hela kroppen, känns super. Hoppas alla får en härlig dag.

Pusshej alla glada!

Jag sprängs

Har ni haft den känslan? Det tror jag att ni har, den känslan när man bara vill sprängas av lycka för att allting bara känns så himla bra. Den känslan som pirrar i magen av någon anledning, kan vara vad som helst eller ingenting alls. Den känslan man kan få bara sådär..helt plötsligt & det ända man vill är att den ska vara kvar för evigt. Precis den känslan har jag nu & det känns super. Dagen har varit skön, spelade match hyfsat tidigt imorse, efter den åkte jag in till stan igen & såg på UIK-matchen med två gullpluttar. Jag tycker att UIK hade en hel del riktigt bra anfall, men bollarna på mål kom inte ofta..synd bara. Efter den matchen kilade jag en snabbis till momme & moffe & sedan hem för att springa. Älskar att fara ut & springa när det börjar bli höst, inte för varmt eller kallt. Sedan jag kom hem borde jag egentligen suttit & pluggat, men så duktig har jag inte varit..illa. Helgen har varit skön, hängde med lisa i fredags & bara tog det lugnt. I lördags träffade jag clara & senare på kvällen träffade vi lite annat people också. Ikväll tänkte jag försöka göra en tidig kväll så jag orkar med morgondagen. Pigg & glá.

Pusshej alla glada!





RSS 2.0