a794f42fd6512942f1772fe82d00712f

sommaaar nu, tack!!

Halloj allihopa! Operationen i torsdags gick superbra som dom flesta redan vet. Jag kom till sjukan klockan 07.00 men fick inte operera mig förns 12.00. Precis en halvtimme innan operation fick jag lugnande som man kunde bli lite lullig av, men konstigt nog vart jag sjukt speedad och började göra situps i sängen haha. Till slut fick mammsen säga åt mig att ta det lugnt, vilket jag inte kunde. Läkaren hade sagt åt mig att jag absolut inte fick träna på 3 veckor, sjukt jobbigt..men det var säkert därför jag började göra massa situps osv, bara konstigt. Operationen gick snabbt, tog ca 1 timme. Fick höra en del roliga saker jag sagt efter operationen: det första jag sa precis efter operationen var: Ju mer du glädjer andra, desto gladare blir du själv + att jag hade tackat tusen gånger & sagt att jag var jättelycklig  för att dom hade opererat mig..haha vafan. Sedan när jag kom till sjukhusrummet hade jag tydligen sagt att det var värsta hunken som opererat mig haha. Efter några timmar på sjukan fick jag besök av vänner, tack mina bästa. Jag fick fara hem på kvällen, var riktigt härligt. I helgen har jag bara tagit det lugnt, har ju inte kunnat göra så mycket. Jag fick besök av min älskade vän tove i fredags, verkligen mys att hon kom. På lördagen åkte tove hem, fick besök av pappsen & ankan på dagen, det uppskattades. Momme&moffe har också vart här, myspys. I söndags sov jag typ hela dagen sen kom josef ett litet tag på kvällen, underbart. Måste bara säga att jag aldrig ätit såhär mycket glass i hela mitt liv, man får ju inte i sig så mycket annat. Igår kom rasmus hit, såg på film & bara tog det lugnt, filmen var dock värdelös menmen hade skojs ändå som vanligt. Just nu väntar jag på att lisa ska komma hit, länge seeen vi sågs så känns ba toppen att träffa den busungen. Hoppas alla hare bäst. Får försöka korta ner på inläggen, skriver så sällan nu förtinn men får väl bli ändring på det.

Pusshej alla glada!
hääär bju ja på en hel drös med sommarbilder...























she will be loved

Vaknade ganska tidigt igår, riktigt skönt att ha hela dagen framför sig. Jag åkte in till gamliabacken runt 1 för att träffa johanna, sanna & nathaa. Varmchoklad & bullar satt inte helt fel i magen, härligt med soligt väder också. Det kunde nog inte bli bättre när man hade sina bästa med sig också. Efter en härlig dag i backen kilade jag iväg till emy, bara tog det lugnt & hade det mysigt. Senare på kvällen tog jag en promenad till stan för att sedan få skjuts av sannas mammi till mig. Myspys att brudarna kom hem till mig, haha ovanligt att vi äter ihjäl oss. Nu har jag bestämt mig för att försöka vara lite nyttig iallafall. Idag sov vi uuuuut, käkade massa mat, spelade en del awesome spel & tog en bastu. Mitt lov har varit riktigt underbart hittils, nu väntas bara operationen imorgon. Ska vara på sjukan klockan 07.00 så blir en tidig kväll för mig. Hoppas alla njuter av lovet & har det toppen.

Pusshej alla glada!






trouble sleeping

Har haft ett riktigt skönt lov hittils, dagen har spenderats på stan med mina finisar. Köpte en jacka & en myströja, måste bara säga att jag älskar jackor haha. Ikväll kom elin hit, såg på en galet äcklig film (shelter) som vi inte borde tittat på. Vi lär ju inte kunna sova något inatt menmen, nästa gång väljer vi nog en komedi skulle jag tippa på. Nu hade jag iallafall tänkt göra en tidig kväll & få i mig lite sömn. Hoppas alla mår prima, vore ju inte dumt om det underbara vädret kunde hålla i sig nu när det är som bäst.

Pusshej alla glada!








lov!!!

Vet att min uppdateringen har varit sämst menmen..nu är det iallafall lov. Det känns otroligt härligt faktiskt, gårdagen var riktigt nice, skönt folk osv. På torsdag blir det operation för min del, känns så jävla underbart efter all "väntan". Dagen har bara varit allmänt mysig, tagit en promenad i det härliga vädret & bara haft det skönt. Hoppas alla får ett toppenlov.

Pusshej alla glada!

seee yaaah




RSS 2.0