a794f42fd6512942f1772fe82d00712f

hold on

Jag har precis kommit hem efter en övningskörningstur, krockade inte så jag känner mig duktig. Jag slutade skolan tidigt idag, galet skönt. Min hals är dock inte på topp, bara drygt att vänta på att halsmandlarna ska bort..Ikväll har jag träning & känner att jag verkligen vill vara med på den, får försöka bita ihop även om det inte är det bästa valet jag gör menmen. Nu hade jag tänkt vila ett tag innan träningen & bara ta det lugnt. Hoppas alla haft en toppenhelg.

Pusshej alla glada!

En riktigg myspyyshelg behövs ibland!

Fredagen spenderades med carro & elin, käkadee på kajutan & hade det mysigt. Kilade sedan hem till mig & pratade om allt möjligt. Synd att inte towis & Clara kunde komma, menmen lär ju säkert bli något nästa helg också. I lördags grattades rasmus som fyllt 18, tack för allt fikaaa haha. Känns ju roligt att mina vänner får åka utomlands i år men inte jag, tack så hemskt mycket MAMMSI. Igårkväll lagade jag & bruttorna en enkel & snabblagad middag, tacos vart det för hela slanten mummaaaaah. Jag börjar bli riktigt less på mina halsmandlar som tar död på mig, dom drar åt helvette inom två månader så det känns ju skönt iallafall. Jag har precis kommit ut ur duschen, dagens planer blir att: 1. platta mitt hår 2. måla mina naglar 3. få massage 4. välja kläder 5. städa mitt rum 6. äta maaaaaaat & sen väntar kvällen. Bildeeeer från helgen kommer sen.

Pusshej alla glada!



nöjdnöjd

Är galeet glad nu, inge mer olaglig körning SKOTERKORTET ÄR FIXAT. Jag har precis kommit hem, kommer sakna våra stunder på teorin ida haha. Dagen har varit hur skön som helst verkligen, men måste tyvär nämna en negativ sak..matteprovet gick åt pipan för mig menmen vad gör det er haha? Nu hade jag tänkt ta en varm bastu, inte precis någon värme inne på ombergstugan. Hoppas alla haft en toppenvecka. Har fina planer för helgeeeeeeeen som väntas in.

Pusshej alla glada!





Ain´t Comin Back

Dagen har varit ganska skön, började med träning. Som vanligt innan vi ska duscha är det alltid någon som stängt vårat omklädningsrum, typ 100000000 gången jag & clara hämtar nycklarna. Towis var frisk nu också, kändes skojs att få träffa den fotbollsbruttan idag. Veckan har faktiskt gått helt galet fort, känns bara som att tiden rinner iväg, kanske är det för att dagarna är awesomeeee. Just nu sitter jag hemma & lyssnar på skön musik, väntar på att lisa ska komma hit. Min "lossasfarmor&farfar" har varit gifta i 50 år idag så käkade gomiddag där, inte dåligt vill jag lova. Tur att jag har min kusin sandra, hade ju turen att få sitta vid "vuxenbordet" idag haha. Jag & lisas planer på kvällen blir att bara ha det mysigt, göra någon fruktsallad & kanske titta på någon bra film. Fredaaaaaagsmys, typ det bästa som finns när man verkligen känner för det. Nu har det ju blivit så väldans länge sen jag skrev också, här kommer iallafall några bilder sen förra helgen. Hoppas alla haft en toppenvecka, säger bara tummen upp för min.

Pusshej alla glada!

vi har världens bästa humor, tror vi håller den för oss själva..




J&J


Tare som det kommer!

Även fast skolan börjar snart känner jag mig så otroligt lycklig & motiverad till typ allt. Tror dom flesta känt att man ibland får en extra kick, precis så känns det för mig nu. Egentligen var min tanke att lägga mig tidigt ikväll men inte vart det så, får ta & försöka med det imorgon istället. Hoppas alla haft ett supeduper skönt lov, kan bara säga tummen upp för mitt. Imorgon blire en lång promenad.

Pusshej alla glada!
bara gamla bilder, får ta & skärpa mig!

GRATTISGRATTIS

Dagen började med att min klocka plingade 11, var galet trött men steg upp iallafall. Hade planerat att gå på stan med nathaa, hittade lite smått & gott till födelsedagsbarnen. Vädret är inte det bästa, bara jobbigt att det är storm menmen vad gör man? Har precis kommit till evelina där det ska firas ikväll, blir mys med härliga bruttor, blir att basta & bara ha det bra. Det känns tungt att det är sista helgen på lovet men det är fredag så ska inte klaga. Hoppas alla får en skön kväll.

Pusshej alla glada!

bild seeeen igår.

sommar-07 ett tag sen kan man ju säga haha

looong time agoo





godmorgoon

Har just vaknat upp en kylig dag som denna med fika på säng, har absolut noll planer på vad jag ska hitta på. Ikväll har jag iallafall träningsmatch, skönt. Jag är verkligen supernöjd med mitt lov, har bara haft det skönt & varit med härligt folk. Imorgon fyller min sötnos lisa år, men hon är inte den ända utan evelinaaa också. Storflickorna. Snart skola, känns inte taggat menmen ändå skoj att träffa allt skönt folk. Nu ska jag vara duktig & städa lite så hare bäst folket.

Pusshej alla glada!



välkommen 2011

Tummen upp för denna nyår, nu välkomnar jag 2011!

RSS 2.0