a794f42fd6512942f1772fe82d00712f

SNART TURKIET!!!

Jag har precis färgat mina ögonfransar & bryn, känns bra men vart ingen större skillnad. Det känns inte så taggat att gå upp 03.00 men längtan är stor till turkiet. Jag hoppas alla mår bra men nu ska jag natta. Här kommer tre bilder från gbg, mer kommer absolut sen. Jag kommer nog inte att vara så aktiv med bloggen den kommande veckan men ska försöka att skriva nåt iallafall. Som sagt är jag borta en vecka. Hoppas alla får det nice hemma i umeå eller vart ni är.

Pusshej alla glada!

mitt härliga lag!!!!

Hoppas alla ser vem pojken liknar!!!

just färgat som jag skrev, ingen större skillnad menmen

bara lycklig, gothia var toppen!

Jag har haft en underbar vecka i göteborg med sköna fotbollsbrudar. Veckan har faktiskt varit sjukt rolig, fyllde år i onsdags också så det var gött. Tack för alla telefonsamtal, alla gratulationer på f.b, ballonger & allt. Jag hoppas att alla har det bra hemma i umeå. Tjejerna sitter nu på bussen påväg hem till umeå, jag är i sthlm just nu hos några, väntar på att mammi ska komma hit. Inatt bär det av till turkiet också, jag tror ärligt inte att det kan bli bättre. Just nu är jag bara glad & lycklig, hoppas ni också är det. Jag lär väl styra upp nåt roligt när jag kommer hem men vi får se. Bilder kommer senare.

Pusshej alla glada!

UUNDERBART!

Sitter hemma just nu & försöker packa det sista, som vanligt packar man ner hela garderoben. Snart ska jag fika lite & sedan bege mig iväg till bettnes i det härliga vädret. Nu taggar man inför bussresan till gbg, lär nog bli riktigt nice men nu ska jag skynda mig i det sista.

Pusshej alla glada!


från början

Så här började mitt liv:

föddes 7 veckor för tidigt & vägde 1983g

3 år gammal

6 år gammal

7 år gammal

8 år gammal

9 år gammal

10 år gammal

11 år gammal, har alltid varit pojkflicka men utseendet förändras ju med åldern

12 år gammal

13 år gammal

14 år gammal
1
15 år gammal


Packning på g

Idag hade jag tänkt hjälpa till lite hemma(inte frivilligt precis), hänga lite tvätt & fixa lite småsaker. Jag måste också packa till gothia & turkiet, känns drygt men måste göras. Det vart inge bettnes idag pga av det monliga vädret men kanske blir imorgon istället. Vi åker imorgon klockan 6 på kvällen så hela dagen är fri till att göra nåt. Vet många som får resfeber men konstigt nog får jag inte det, tur kanske. Däremot illamående på bussen lär jag nog bli men får väl försöka ha en bra inställning till att inte bli det om det nu går..haha. Hoppas alla hare gött.

Pusshej alla glada!


En liten trudilutt för kvällen!


sommarlov solen lyser skönt

Sitter hemma just nu & har precis varit ute & övningskört, sjukt skoj faktiskt. Dagen har spenderats i stan med några bruttor. Träffade josse, var riktigt länge sen så verkligen kul att få träffa henne. Vi har bara haft det mysigt, suttit vid kajen & badat fötterna i det sköna vattnet. Imorgon hoppas jag på att det blir bra väder så man kanske kan fara till bettnes, det har det varit idag också men blåste en del. Snart fyller jag år, på onsdag jippie. Hoppas alla hare gött.

Pusshej alla glada!



checka

Checka dessa sidor, tror ni bloggare blir lite intresserad!

http://www.viraltrafik.se/?Jazzze

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=jazzze



flying without wings

Håller på att hacka grönsaker eftersom att det blir tacos ikväll, bara mums. Mammsi & olleh är på affären & ska fixa lite gott till maten. Det vart inge stan idag utan har haft det skönt här hemma istället, solat osv. Ikväll drar min käre vän olleh hem till storstaden, har haft det bra tiden han varit här så jag är glad att jag fått visa honom runt i lilla umeå. Tiden går verkligen fort när man har roligt, ingen tvekan om den saken. Jag måste försöka hinna med att lägga ihop lite kläder som ska tvättas inför gothia & turkiet. Jag hinner inte fara hem till umeå emellan gothia & turkiet så måste packa allt nu. Jag får se om jag hinner hitta på nåt skojs ikväll eller om jag bara tar det lugnt eftersom att olleh åker ganska sent så. Hoppas alla hare gött & mår bra.

Pusshej alla glada!




sömntuta

Har precis vaknat, olleh sover fortfarande men ska låta honom sova ut så att han är pigg & glad när han vaknar. Det vart en sen morgon idag, vi pratade om att åka in till stan idag igen men får se hur det blir med det. Vi kanske bara ligger & solar på min alltan eller nåt, det blir nog toppen ändå. Hoppas alla får en skön dag.

Pusshej alla glada!


här kommer två riktigt goda bilder haha


tagga gothia

Ligger i sängen just nu & har precis duschat efter att ha varit på fotbollsplanen med min käre vän olleh. Idag har vi varit på stan, shoppat lite osv. Jag vart bjuden på lunch också så det var riktigt trevligt. Vi käkade på china, mums säger jag bara haha. Är sjukt trött faktiskt så hade tänkt lägga mig, bilder kommer sen.

Pusshej alla glada!

det ska va gött & leva

Olleh står i duschen & jag har precis gjort mig i ordning för att åka in till stan. Det blir lite roligt att visa honom runt i staden, inte lika stort & häftigt med affärer som i gbg menmen inget fel på umeå heller. Han åker ju hem imorgon så det blir lite tråkigt men det har varit riktigt roligt att få ha honom här iallafall. Vi hade tänkt att åka in till bettnes idag igen, men hörde att det var dåligt väder. Det kan vara lite roligt att se något annat än en strand också så vi drar en runda på stan, käkar lite lunch & har det bra. Hoppas alla mår toppen, nu är det inte långt kvar till gothia också. Det känns hur roligt som helst, lite speciellt att fylla år där & bara någon dag efter gothia blir det turkiet för mig också så det ser jag verkligen fram emot. Jag hade tänkt att lägga in några bilder på mig sen jag var liten & fram till nu, jag kan lova att det är en stor förändring men nu ska jag kila.

Pusshej alla glada!


Svar på min frågestund!

Här kommer några svar jag valde att dela med er på min frågestund som varade i några dagar, varsegod att läsa om ni känner för det.

Hur många pojkvänner har du haft?

Om man inte räknar med oseriösa förhållanden som bara håller i veckor & som man inte haft när man var liten så har jag haft 4 riktiga förhållanden. Jag menar inte att bara för att man kanske har varit tillsammans i några veckor så har man inte varit kär eller så utan jag säger bara vad jag känner själv & av mina erfarenheter.

Snyggaste killen i världen?

Efter att ha sett filmen dear john så vart jag typ "kär" i channing tatum, har inte tyckt att han varit den snyggaste killen i världen innan jag såg den filmen utan då var chad michael murray på topp av kändisarna iallafall.

Hur snygg tycker du att du är på en skala 1-10?

Jag själv tycker att jag ligger på en 5:a kanske, ser inte sjukt bra ut men ändå tycker jag inte att jag ligger på ugly betty nivå heller.

Föredrar du att sjunga eller sporta?

Musiken finns alltid med mig & det är något jag tycker om, men om jag verkligen var tvungen att välja skulle sporten helt klart gå före, ingen tvekan om den saken just nu iallafall. Sporten är en av dem absolut viktigaste sakerna i mitt liv som får mig att må bra.

Vad är du mest nöjd med respektive minst nöjd med hos dig själv?

Det var en svår fråga, men mina vänner brukar ofta säga till mig att jag är bra på att lyssna när det är något viktigt & det tycker jag nog själv att jag också är ganska bra på dock är jag väldigt bra på ta över andras problem då, något jag måste träna på menmen när man så gärna vill finnas till & verkligen vill göra allt för att just den personen/personerna ska må bra kan det vara svårt att inte tänka på annat. Det känner nog andra också igen sig i. Det jag är minst nöjd med hos mig själv är att jag nästan alltid är uppe i varv & nästan ständigt gör saker & inte tar det lugnt så ofta. Det är något jag verkligen måste ta åt mig & träna på, kanske ta det lugnt någon dag istället för att flänga ute allt jämt.

Förhållanden eller one night stands?

Jag är mer förhållandetypen helt klart.

Är du oskuld?

Det var en personliga fråga tycker jag men ett ärligt & enkelt svar: nej

Skulle du kunna strula med vem som helst bara för skoj skull?

Jag skulle inte kunna strula med vem som helst precis, man har ju gjort sina "misstag" men jag tycker inte att det är en sån big deal egentligen. Däremot skulle jag inte kunna ligga med vem som helst.

Vilka är dina favoritfärger?

Vitt tycker jag är riktigt fräscht, har nu på sistone börjat gilla mycket färg också men som sagt min absolut bästa färg är vit.

Hur lång är du?

Det har jag skrivit i ett tidigare inlägg men jag är 1.63.

String eller spets?

Jag föredrar mer string.

Vad gillar du för musik?

Några artister/band jag gillar är red hot chili peppers, the kooks, salem al fakir, gavin degraw & melissa horn.

Vart köper du alla dina kläder?

Jag köper oftast mina kläder på kii, carlings, nicole & ibland gina.

Hur många läsare har du per dag?

Jag har inte så många alls faktiskt, ligger kring 100 unika just nu ibland mer & ibland mindre men det går uppåt.

Kommer du ragga mycket i gothia?

Hahah det var en rolig fråga, är där för att spela fotboll, också för att ha roligt på andra sätt också såklart men det får jag väl se om. Ragga lät lite roligt men ah jag kanske hittar nån extra goding där borta vem vet?

Jag åker utomlands efter gothia i en vecka till turkiet, jag tänkte rakpermanenta mitt hår påvägen hem när jag stannar i sthlm men det är ett problem. När man rakpermanentar håret får man inte duscha det på fem dagar & tre av dagarna är jag i turkiet så min fråga till er är: Är det värt att inte bada när jag är utomlands dom tre sista dagarna?


oh happy day

Har legat & stekt idag igen på bettnes, sjukt härligt som vanligt. När vi kom dit var det monligt men vart superväder sen så det var verkligen värt att stanna där. Lite senare ikväll blir det att åka in en sväng till stan & checka läget där. Jag har inte skrivit mycket alls dom senaste dagarna men har haft fullt upp med annat men hoppas alla mår bra & fortfarande njuter av sommarlovet.

Pusshej alla glada! frågestunden slutar ikväll så ni vet.

bara skön bild på min käre vän olleh i skogen som lämnar umeå på onsdaaag.

illa

Vet inte vad jag ska säga om matchen, ingen rolig final iallafall. Vad gör holland? tröjslitningar, sparkar & allt fult man kan göra & synd att domarna glömde sina röda kort hemma också.

härligtttt

Har vart på stranden idag, sjukt härligt väder & allt. Skönt folk också, kan det bli bättre? Finalen ikväll nudå, tagga sitta bänkad framför tv:N. HOPPAS ALLA HEJAR PÅ SPANIEN!

Pusshej alla glada!

JAG AVSLUTAR FRÅGESTUNDEN IMORGON SÅ PASSA PÅ ATT FRÅGA NUUU & VAR INTE ANONYMA!


crazyyy





sweet

Har just varit ute & spelat kub, tyvär var jag på förlorarnas lag menmen vad gör det när humöret är uppe? Snart kommer lisa hit & sedan beger vi oss iväg till sarah där det kommer vara en massa folk. Här kommer en sweet bild på min kära vän olleh.

Pusshej alla glada!



så är det!

Första dagen olleh är här, känns riktigt roligt faktiskt. Några sötnosar skulle ha tjejkväll ikväll så det blir väl lite tråkigt att jag missar den men ni får ha det superskoj brudar. Det kommer flera bilder ikväll men inga just nu. Kvällen igår var verkligen awesome, något vi måste styra upp efter gothia också. Det är lång tid kvar av sommarlovet så ta vara på varje dag.

Pusshej alla glada!

loveliiiieeee

Halloj folket, frågestunden lever fortfarande så bara att fråga på!

Jag kom precis hem efter en helt underbar toppenkväll med en massa skönt folk. Det vart verkligen en lyckad kväll, det gillas. Idag kommer olle också från gbg, det blir kul. Nu sitter han på tåget & säkert sovar, hämtar honom imorgon klockan halv sju men det blir roligt. Hoppas att alla haft en lika härlig kväll som jag har haft.

Pusshej alla glada!

inte så dålig kropp..

helgen närmar sig

Har precis kommit hem efter en fartig kväll med massa skönt folk, grattis än en gång roda. Kvällen vart lyckad tycker jag faktiskt. Just nu ligger jag bara i sängen & funderar på om jag ska börja packa ner mina saker till mammsi som jag åker till imorgon. Det blir stan på dagen med lisa & kanske nån fler, sen bliree skojs lite senare. Tagga brudaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar! Hoppas alla haft en härlig kväll & att ni mår gött.

Pusshej alla glada!

sjukt oldd pic, 7:an tror jag

8:aan

ruuunbitchrun

Har just kommit hem från bettnäs, var där med pappsen & hade det skönt, bara synd att jag glömde badkläderna hos mammsi menmen. Vädret är ju sjukt härligt, helt underbart. Nu ska jag skynda mig ut & springa & sedan göra mig i ordning för kvällen. Hoppas alla njuter av värmen & har det superbra & kom ihåg att frågestunden fortfarande är vid liv.

Pusshej alla glada


Frågestunden är fortfarande vid liv

Kvällen har tillbringats med naaath sen kom jesper & såg fotbollen med oss. Hoppas att ni vet att rätt lag vann, spanien-holland i finalen nudå, taggatt. Imorgon ska jag försöka gå upp tidigt & springa, efter det får jag ser vad jag hittar på för skojs, kvällen ska jag tillbringa med lisa & säkert massa fler. Vi drar ner på stan & ser salem, helt sickat vad grym han är på musik. Har en del planer för helgen också så det känns toppen. Kom ihåg att frågestunden fortfarande är vid liv så bara att fråga det du känner för men inte för personliga frågor som jag skrev.

Pusshej alla glada!


glaad kille..

heta greta till höger, rutten lök i mitten & mormor märta till vänster


Frågestund!!

Jag kommer inte att svara på alldeles personliga frågor, men annars är det bara att fråga vad som helst!

Pusshej alla glada!



chilll

Jag har precis druckit upp en smoothie, livets dryck & ätit några mumsiga kex. Naaathh kommer på ett tag, blir nice. Här kommer några piiiics.

you make it real

Jag har just kommit ut ur duschen efter ett härligt springpass, jobbigt att springa när det är så soligt & varmt men skönt att det blåser lite ändå så ska inte klaga. Idag hade jag tänkt att sola lite grann här hemma & bara ha det gött för mig själv, pressa några färska apelsiner & göra juice, kanske bakar en kladdkaka elr nåt haha. Senare kommer iallafall nathalie, får se vad vi hittar på för skojs. Jag hoppas att det är varmt & soligt hela dagen & kvällen, sommar är verkligen helt underbart. Man får helt enkelt ta vara & njuta av den tiden så länge den varar. Hoppas alla hare toppen.

Pusshej alla glada!

ojjjjjojojoj..


TURKIET

Jag & mammsi har kollat på en del utlandsresor, vi funderade på att åka antingen till grekland eller turkiet. Vi har varit i grekland förut, sjukt fint & allt men vi har nu bokat en resa till turkiet i alanya. Hotellet verkar helt okej så det känns toppen faktiskt. Vi åker nästan precis när jag kommit hem från gothia, en dag efter så det blir lite tätt inpå men det känns riktigt skojs, bara jag & mammsi. Det ser jag fram emot, när jag kommer hem har jag en del planer också. Jag & nathalie åker till hennes stuga som ligger ca 7 mil härifrån, vi lär nog vara där några dagar. Det är tänkt att vi ska vara barnvakt åt lilla frans & vara bartender på ett stort party som hennes lossasmammsi ska ha. Det skulle tydligen komma rätt många dit också så det blir riktigt nice, tjänar lite kosing också inte illa. Jag taggar fredaag med laget, olle en kompis från gbg kommer på lördag så det blir skojs att träffa han. Han stannar i några dagar, tills på onsdag tror jag det blir. Helgen kommer nog bli lyckad. Nu vart det två inlägg som skrevs typ samtidigt men orkade inte trycka in allt detta haha.

Pusshej alla glada!

här kommer några bilder på hotellet





yeess

Vi hade match på eftermiddagen, vann med 2-0 så det var skönt. Har inte vart på topp alls idag pga en hel del anledningar så kändes inte som att matchen gick super precis, menmen man är ju inte alltid den gladaste i världen. Nu ikväll har jag & sandra bara haft det mysigt, var på ica & köpte med oss massa godsaker & begav oss sedan ner till böles där vi snackade & hade det bra. Holland ser ut att vara klar för final vad tycks om det? Jag hoppas att du har det bra & njuter av livet & sommarlovet.

Pusshej alla glada!



6 juli förblir min otursdag

Jag hade ställt min moppe utanför mammas jobb, hade inte alls stått där länge. När jag kommer ut ser jag att jag har en gul lapp på styret, parkeringsböter 700:- jippie. Ligger hemma i min säng just nu & vill aldrig stiga upp igen, sjukt fucking deppad. Det är bara pengar men ändå, känner ingen superglädje precis. Okej visst hade jag kunnat acceptera 400:- men 700:- för en moppe som står utanför länsförsäkringar fastighetsförmedling på en liten trottoarkant, men aja det är väl bara att acceptera även om jag inte gör det nu. 6 juli, den här dagen förblir nu min otursdag. Hoppas ni andra haft/får en bra dag iallafall, kanske blir det eran turdag istället.

Pusshej alla glada

sommarbild 2010


min gamla rubrik, fotboll är livet, livet är bäst!

Blir inget springpass för mig idag eftersom att jag har match & måste ladda upp för den, ska snart kila ner på stan ett tag & hare gött. Lisa har sovit över men åkte för ett tag sen, hennes fader har precis kommit hem från utlandet så. Vi hade en skön kväll igår på böles, träffade ju "ica-grabbarna" också haha bara kul. Just nu ligger jag bara i sängen, lyssnar på toppenmusik & är på allmänt bra humör. Jag ska snart göra lite käk & sedan åka iväg. Jag fick en fråga om jag skulle ha frågestund snart & det ska jag till veckan någon gång, hoppas alla får en underbar dag.

Pusshej alla glada!

helt sjukt att jag blir så mycket brunare än vad jag egentligen är!


ett gott skratt förlänger livet

Ligger i sängen just nu & har precis tvättat bort sminket, lisa är också här den lilla sötnosen. Vi har varit på böles ikväll & bara haft det gött, käkat bullar & chokladmjölk. Hahah var på ica innan vi skulle fara dit, träffade några sköna boys där som ville joina oss & våran chokladmjölk. Nämen det gillas med sociala människor, tycker jag om. Vi hade väl inte tänkt att göra så mycket mer ikväll utan bara prata om livet, allt som händer osv..Hoppas alla mår bra & har haft en toppenkväll för det har jag absolut haft.

Pusshej alla glada!

bulle vid mungipan mums..


lisa danpade på fågel..

walk with me

Har just varit iväg en sväng på team sportia för att checka lite med träningsoverallerna till laget & sitter jut nu hemma hos naaath & väntar på henne. Imorgon har vi match runt 18, blir suveränt. Känner mig taggad nu så får hoppas på att jag är det imorgon också, men det lär jag vara. Det känns som att det är många som drar iväg till gatufesten i sundsvall. Jag ska inte fara dit, inga planer för det iallafall utan stannar & lever gött här istället. Hoppas alla får en toppenkväll med glatt & fartigt folk.

Pusshej alla glada!







21 juli fyller jag år på GOTHIA nanananana

Nu är det inte länge kvar tills vi åker till Gothia brudar, sjukt skoj vi kommer ha det. Jag som fyller år då också, den 21 juli haha blir spännande. Efter ett härligt springpass kom jag för ett tag sen ut ur duschen, älskar att det blåser när man är ute & springer. Nu ska jag bara gå ner & göra i ordning lite fika, sedan packa en väska eftersom att jag åker till pappa & är där i veckan. Hoppas alla får en toppendag.

Pusshej alla glada!

oldddd pic på mig & tovee!


trötttter

Har precis fikat efter att ha sovit sen klockan 18, verkligen helt sjukt trött men börjar piggna till nu. Jag funderar på att sätta på en film vet dock inte vilken menmen har du nåt förslag så skriv? Har varit dålig på uppdateringar idag men har inte haft tid bara. Hoppas alla mår gött.

Pusshej alla glada!

sommarlooooooooooov






äntligen

Har just kommit ut ur duschen efter en toppen dm-match som vi spelade mot sävar. Det kändes ju underbart, 9-0 bara skönt så nu är vi vidare. Nu känner jag mig igång i mitt nya lag iallafall, pyttsade in två mål. Min helg har varit great, lisa sry att jag velade mig så mycket igår men du vet hur jag är ihih. Jag ska snart få i mig lite käk, är sjukt hungrig men hoppas alla haft en braaaaaaa helg. 

Pusshej alla glada!
 



morgonpigg & rask

Har just kommit ut ur duschen, varit ute & sprungit ca 3 km. Det var inte så jättelångt men har ju iallafall uppnått första dagen. Jag ska ju ut varje dag i två veckor som jag skrev tidigare. Nu ska jag snart käka frulle, bacon & ägg & sedan följa med min familj på aktion. Det känns faktiskt roligt att umgås med dom iallafall en dag på sommarlovet, resten är jag nästan upptagen eller känner att jag vill spendera med mina vänner. Jag hoppas alla får en trevlig dag, det blir att åka in till stan ikväll på wheels. Jag ser fram emot en härlig, varm & skön dag. Hoppas att ni andra också får det, men det är nog ingen tvekan om den saken.

Pusshej alla glada!


someday

Spelade match ikväll, losade med 1-0. Det gick sådär menmen nästa gång tjejer då är vi farlig. Efter matchen var vi hos rasmus några sköna folk. Vi chillade mest, typ fredagsmys, såg på fotboll & bara hade det skönt. Något jag kommit fram till ikväll & lovat mig själv är att jag ska ut & springa varje dag tills vi ska till gothia. Det ska jag helt klart klara, bara typ två veckor tills dess så. Fick ett fyllesamtal ikväll också, tyvär orkade jag aldrig ta mig till röbäck men du hade det nog jättebra ändå. Hoppas alla haft en skön, fartig eller allmänt härlig kväll.

Pusshej alla glada!

två gamla bilder









Una día perfecto!!!


Tjenare!

Vi har haft en underbar och härlig dag här i H-sund, hemma hos Jazze nu ska vi snart käka sen åka och heja på henne när hon ska spela fotboll på MSK arena förhoppningsvis blir det lika trevligt som vi har haft under dan. (:

Tack för mig!

//Rasmus Saveman


Frezas con chocolate, muy bueno!


Nathalie y Jazze, dos chicas muy guapas!


Yo y Jazze, estamos amigos muy buenos.


Soy el chico favorito de Jazze!

O'boy vilket vackert väder.

Det vart ändrade planer för dagen, rasmus & nathalie kom hit istället. Vi ligger ute & solar & ska snart kila iväg till konsum & köpa jordgubbar. Vädret är helt underbart så hur mycket bättre kan det bli? Jag är livrädd för larver & mina "vänner" retar mig för det.

Pusshej alla glada!

Här kommer en "fin" bild på dom..


FREDAG

Godmorgon folket! Har precis vaknat, det håller inte att jag alltid ska stiga upp så sent nu får jag skärpa mig. Jag hade tänkt göra mig i ordning om ett tag & sedan kila in till stan. Blir mys, ska träffa nathalie & kanske rasmus ifall han kan sluta va en sömntuta. Det blir nog att bara sitta vid kajen & ha det skönt, köpa lite jordgubbar & glass kanske. Vädret ser jättebra ut, iallafall här i holmsund. Ikväll har jag match, känns bra att jag är överskriven & allt nu så det blir min första match med msk. Nu ska jag få i mig lite mat & sen få på mig lite kläder. Hoppas alla får en mysig fredag.

Pusshej alla glada!

En bild från midsommardagen




Twilight eclipse

Har haft en bra dag idag, picknik med jorgubbar, grädde & socker. Ikväll har jag äntligen hunnit med att se twilight eclipse, gillade filmen riktigt mycket så ett tips är att se den. Helt ärligt vad är det snygga med jacob? tycker inte han ser så himla bra ut, kroppen bara men inget annat, man har ju olika smak. Imorgon har jag match på kvällen, får se vad jag hittar på för skojs på dagen. Hoppas alla haft en riktigt mysig dag. Vart ett kort inlägg, skriver mer senare.

Pusshej alla glada!


see the world

Det vart en tidigare morgon än jag tänkt mig, mamma väckte mig åtta & sa att jag skulle vara hos tandläkaren 10.30. Att gå till tandläkaren är inte precis något som jag älskar, hade ett hål som jag lagade utan bedövning. Jag tycker faktiskt att jag var duktig med tanke på att jag alltid brukar ha bedövning, men tackade nej till det nu haha. Förra gången jag lagade hål fick dom bedöva 3 gånger & det var inte skönt kan jag lova så aldrig mer bedövning har jag bestämt. Nu ska jag göra mig i ordning för den kommande dagen, ser ut att bli lite bättre väder här ute i holmsund också. Hoppas alla får en härlig dag med härligt folk omkring er.

Pusshej alla glada!

http://www.youtube.com/watch?v=7_RZLAxsa8Q&feature=related





som om det vore min sista

Jag känner att jag ska göra en tidig kväll så att jag är riktigt pigg imorgon, ska försöka stiga upp tidigt också så att jag har hela dagen framför mig. Jag siktar på att stiga upp klockan 10.00, inte supertidigt men det hade jag inte tänkt mig heller. Vädret idag var väl hyfsat bra från & till men får hoppas på att det blir toppenväder imorgon, även om det inte ser ut så. Imorgon har jag tänkt att köpa jordgubbar, skulle kunna leva på det livet ut. Det måste helt ärligt vara det bästa som finns & vaniljglass också haha. Nu ska jag sluta svamla & lägga mig istället.

Pusshej alla glada!

sjukt gamla busskort med en man, gammal tant & en liten Jasmine 

RSS 2.0