a794f42fd6512942f1772fe82d00712f

mumss

Har just vart på stan med coxen, kikade runt på lite allt möjligt. Jag måste verkligen börja köpa alla juklappar, får ta tag i det till veckan. Har ingen träning ikväll så blir att ta tag i plugget..känns bara jobbigt menmen måste ju göras så. Ska käka tacooos till middag, kommer inte sitt helt fel i magen. Hoppas alla haft en toppendag.

Pusshej alla glada!

falla fritt

Helgen har varit skön, inte orkat skriva på ett tag men nu börjas det igen. I fredags åkte jag in till stan, träffade elin & tog en fika. Det var väldigt mysigt men framförallt roligt att träffa henne eftersom det var ett tag sen. Som vanligt har vi lika roligt, även fast vi inte träffas ofta känns det som om vi började där vi slutade förra gången. I lördags gick jag på stan med mammsen, shoppade en hel del kläder som jag kanske lägger upp på bloggen sedan. Jag har kommit på att jag är riktigt dålig på att lägga ut bilder på kläder som jag köper, får bli ändring på det. Efter shoppingturen skjutsade mammsen mig till olasjö, kollade match & kilade sedan hem för att käka gómaat med några gäster. Igår fyllde jennifer år, så roligt att få träffa henne. Av mig fick hon en låt jag skrivit, kändes verkligen bra att få spela upp den. Nu har jag precis träffat isak, sett på film & bara tagit det lugnt. Jag har så himla mycket plugg som jag måste göra, egentligen ikväll men får se hur det blir med det. Hoppas alla haft en underbar helg.

Pusshej alla glada!


28/11-2010

DET FINASTE ÖGONBLICKET I MITT LIV


myspys

Efter skolan kilade jag till mimer, väntade där på rasmus & johanna i minst en timme. Det var trevligt att jag fick sällskap annars hade det vart rätt tråk. När dom äntligen slutat gick vi en snabbrunda på stan, checkade på lite skor, & annat skojs. När jag var påväg hem träffade jag henke från min förra klass, riktigt roligt att träffa honom efersom att det var ett tag sen. Jag har även träffat på linnea & maja den här veckan som också gick i min förra klass & kan säga att det var otroligt länge sen så det var trevligt. Nu har jag precis tagit en varm dusch, härligt efter att ha varit ute i denna kyla. Emy är påväg hit, vi har inga planer på kvällen utan lär nog bara ta det lugnt med nån film elr nåt.

Pusshej alla glada!






river en vacker dröm

Nu är det äntligen bara 1 månad kvar till julafton, känns galet skönt. Nästa vecka blir det att handla julklappar, riktigt skojsigt faktiskt. Jag har precis fikat efter att ha tränat med massa sköna brutts. Träningen gick riktigt bra idag, kändes underbart. Ikväll ska jag försöka att göra en tidig kväll, får se om jag lyckas..Hoppas alla haft en toppendag iallafall.

Pusshej ala glada!

i can fly without wings

Har just varit & sett på innebandy i röbäck, träffade elsa där så det vart en hel del prat om allt möjligt. Bara så att alla vet kommer elsa & philip få 3 barn om 10 år haha. Efter matchen fick jag skjuts av andreas pappi hem, skönt att inte behöva ta bussen. Resten av kvällen ska jag titta igenom matten som vi har prov på imorgon, känns ju bra att jag verkligen "kan allt". Innan jag sätter mig vid matteboken hade jag tänkt att fika lite, hoppas alla haft en härlig dag.

Pusshej alla glada!




bara gömma

Det är svårt när man inte vet
Ska man gå dit? eller ska man gå dit?
Rädd för mörkret
Vet varken om det är för mörkt eller för ljust
Önskan var att någon kunde visa vägen
Ska de finnas kvar, försvinna eller lämna?
Vill man veta eller inte?
Kanske bara låta det vara, bara gömma.

alla kan gå vilse..

Dagen har varit galet skön bara, dock var min natt inte så härlig. Jag har inte kunnat sova någonting, "verkligen underbart att vara tjej en viss tid varje månad" menmen vad gör man lixom? Nu börjar det bli riktigt kallt ute också, efter skolan var bussen försenad när jag var påväg hem så mina tår frös typ sönder haha. När jag var hemma kastade jag i mig käk, bytte om & sedan drog iväg på träning med världens skönaste team. Åhhhhh vad himla skönt det känns att ha startat igång med fotbollsträningarna. Efter träningen skulle elsa komma hit, fick ett fint sms från henne: Jag har gått i en cirkel, snälla mobba mig inte jag skyndar mig. Haha inte lätt alla gånger, alla kan ju faktiskt gå vilse eller också i cirklar som elsa gjorde. Ikväll blir det en tidig kväll för mig, hoppas alla haft en toppen dag.

Pusshej alla glada!

ojjj vad vi ska ha skoj till påsk willepille min kusinvitamin, leta alla påskägg som mormor gömmer





sköntt

Helgen har varit lugn, ganska skönt faktiskt. Idag har jag varit i långviken hos farmor&farfar, roligt att träffa dom eftersom att det var ett tag sen. Efter en god middag med riktigt gott käk kilade jag iväg på träning. Det känns roligt att träningarna börjat igen, gillar inte uppehåll haha. Imorgon börjar vi 08.20, känner mig inte taggad på att kliva upp den tiden..menmen snart helg igen. Hoppas alla haft en toppenhelg.

Pusshej alla glada!



FREDAG

Sitter hemma med emy, vart på stan en sväng & ska snart käka. Ikväll hade vi tänkt att se idol, efter det kilar hon iväg till holmsund men jag stannar på teg så får se vad jag hittar på då. Planerna för morgondagen är att jag ska övningsköra på morgonen, sen kanske jag & caroline skulle hitta på nåt skojs. Hoppas alla får en superhärlig fredag.

Pusshej alla glada!


saknaaaaar mitt löshåår...




Fredag imorgon!

Ikväll har jag bara tagit det lugnt, varit & kollat innebandy osv. Eftersom att vi har sovmorgon imorgon hade jag tänkt ta en promenad nu.

Pusshej alla glada!

november

Igår var jag & lisa på bio, såg paranormal activity 2. Den var läskig men jag tycker ändå inte att den var så överdrivet läskig som många säger. Idag hade jag utvecklinssamtal, gick bra & fick för det mesta possitiva besked om hur jag ligger till osv. Efter utvecklinssamtalet börjde jag att plugga på HÄPE som vi har prov på nästa vecka, kändes bra att börja nu iallafall. Jag är inte riktigt bra i halsen än..bara jobbigt men hade tänkt att vila ett tag nu.

Pusshej alla glada!


goodnightt



show me, don´t tell me

Har just kommit hem från lisa, märkte i morse att jag hade sjukt ont i halsen..orkar inte bli sjuk igen. Det känns riktigt skönt att vara lediga idag, hade tänkt vila ett tag & sen plugga & städa. Jag drack precis världens äckligaste te, kokade upp vatten, pressade i vitlökar, massa ingefära & sen i med tepåsarna. Det ska tydligen vara bra för halsen men inte det godaste jag druckit iallafall. Idag har många utvecklingssamtal, hoppas det går bra för er. Jag har på torsdag, lär nog gå bra tror jag.

Pusshej alla glada!



ledigaaaaaa

Halloj på er allihopa!

Skolan gick riktigt fort idag faktiskt, skönt att vi är lediga imorgon också. Ikväll har jag tränat, börjat med inomhusträningarna med fotbollen nu så det känns helt underbart. Efter träningen kilade jag & lisa iväg till iksu för att kolla på innebandy. Vi kom hem för ett tag sen & har just fikat, får se vad vi hittar på för skojs sen. Hoppas alla haft en suverän dag.

Pusshej alla glada!




galet



FARSDAG

Gårdagen vart inte som den var tänkt men den vart faktiskt bra ändå. Jag & lisa var & hyrde film, köpte godis & bara hade det mysigt. Vi vaknade vid 12, käkade korv m bröd (ingen ovanlig frukost för oss). Jag har hunnit vara ute & gått också, riktigt skönt i det här vädret. Idag är det fars dag, har gett min fader två trisslotter som jag hoppas att han vinner nåt på haha. Till thomas (min lossaspappa) gav jag en annan lott där han kan vinna skotrar, tillbehör till dom osv. Tyckte det var så uttjatat med kalsonger, eller bara enkla t-shirts därför köpte jag lotterna istället. Vi ska snart käka tårta när mormi & morfi kommer, blir gött men nu ska jag basta & göra mig i ordning.

Pusshej alla glada!

dont worry be happy



:) :)

Sitter hemma & har sjukt bråttom just nu, måste skynda mig så jag hinner med bussen. Jag tänkte kila ner till stan & träffa nathalie. Hoppas alla får en skön dag.

Pusshej alla glada!


håller på att skriva en ny låt, får se om jag fortsäter på den eller inte.


tummen ner

Kvällen har varit riktigt skön, varit ute & gått, sen bara tagit det lugnt & sett på idol. Elin åkte ut...skandal, andreas borde åkt ut tycker jag menmen tydligen inte det övriga folket. Vill att olleh & linnea kommer till final iallafall. Hoppas alla får/har en toppenkväll.

Pusshej alla glada!



HELG!

Har just träffat mormor&morfar som varit i utlandet, var & käkade "finmiddag" på mc donald haha. Men nu är jag hemma hos mammi, ska käka räkor & massa gott så jag trycker nog i mig lite käk till. Hade sovmorgon imorse till 12, sjukt härligt det var sen slutade jag 3 så det vart en kortisdag. Hoppas alla får en toppenhelg, känns riktigt skönt med fredag.

Pusshej alla glada!



toppendag

Idag har jag inte skrivit nåt alls men dagen har gått så sjukt fort bara. Efter skolan kilade jag direkt hem, käkade & träffade sedan johanna för att vara modell för en dag. Tack för att du drog dit mig johanna, galet roligt faktiskt haha menmen nu ska ja fika lite.

Pusshej alla glada!






snöö

Har precis kommit hem från skolan, galet mörkt ute nu. Jag hade tänkt kila ut & ta en promenad, får se om det blir nu eller ikväll. Känns som att klockan är 9 på kvällen, men ändå mysigt när det snöar & är mörkt ute. Men ska kila från datan ett tag nu.

Pusshej alla glada!

@ schoool

Sitter just nu i skolan & har precis haft redovisning, gick bättre än vad jag trodde haha. Känns jobbigt att jag inte får träna på hela veckan..får väl ta en promenad varje dag i snöstormen istället. Idag skulle jag träffa en vän jag inte träffat på ett tag men får se hur det blir med det. Hoppas alla får en toppendag i skolan.

Pusshej alla glada!

Svar på frågestunden

Hur många läsare har du per dag?

Jag har mellan 100-150 läsare per dag.


Kan du inte göra en kategori med alla dina sångklipp. jag hittar dom inte (A) :)


Jo det kan jag självklart göra, det blir till veckan.


Bästa egenskapen hos dig själv?

Folk brukar säga att jag har stor empati för människor & det är roligt att höra & jag själv tycker nog att det är en av mina bästa egenskaper också.


Hur sminkar du dig?

Jag tycker väl att jag sminkar mig ganska naturligt, men jag börjar med att lägga på en ansiktskräm som jag känner mig bekväm med & sedan lägger jag på några droppar vatten på ögonlocket. Sedan lägger jag på ögonskugga, oftast en vit & sen brukar jag skugga med en mörk ögonskugga. Efter det lägger jag på mascara & målar på några varv. Sist av allt lägger jag på rouge på kindbenen & lite på pannan, näsan & hakan. Ibland har jag också bara mascara när jag känner för det.


Vad är din favoritmat?

Min favoritmat är grillat kött med något gott tillbehör till, potatis i ugn eller bara färsk mandelpotatis men jag gillar allt kött & nästan all mat också haha.


Vill du ha barn? Isf, hur många?

Ja jag vill ha barn, svårt att säga nu hur många men det jag tänker nu är två iallafall.

Vill du gifta dig?

Jag har alltid tänkt att jag vill gifta mig, men nu börjar jag alltid få någon sorts panik när jag tänker på att vara gift med samma man i typ 100 år.. menmen det ändras väl när man hittar "mannen i sitt liv".

Favorit plagg?

Jag har ofta på mig tunikor tillsammans med tights så det är helt klart mitt favoritplagg.

Favorit låt?

Jag har ofta olika låtar som jag tycker är den bästa för just den månaden & nu är det Nothing med The Script

Favorit årstid?

Jag tycker att vintrarna är helt underbara & mysiga men jag måste nog säga sommaren, känner mig bara allmänt fri & gränslös då haha.

Hur många har du varit kär i på riktigt?

Jag har såklart varit kär i personerna jag varit tillsammans med men riktigt riktigt kär har jag varit i 2 stycken.

När förlorade du din oskuld?

Det var en privat fråga den busen som skrev men svarar ändå, 15.

Vad tycker du om Kenza, Kissie, Dessie, Paow?

Alltså ärligt talat läser jag inte deras bloggar så ofta så jag har inga åsikter om dom.

Har du varit kär någon gång eller är du kär just nu? (tänkte på ett inlägg jag såg i din blogg nyligen)

Om du tänkte på inlägget: Jag kan inte skilja på..så var det bara för att jag gillar texten på den låten & nej jag är inte kär i någon just nu. Däremot tyckte jag om en kille för inte så länge sen men nejnej just nu har jag inga känslor för någon.

Hur många seriösa förhållanden har du haft?:) med vilka isf?

Har haft tre seriösa förhållanden med Rasmus Nyberg, Mathias Berglund & Tim persson. Såklart har jag haft flingar med andra fina killar men som det bara inte blivit något av med av vissa orsaker.

Ta inte illa upp på nått sätt men eftersom du är mörk så borde du väl ursprungligen komma från ett annat land, eller kanske nån av dina päron är från ett annat land, så jag undrar vilket? :)
sen undrar ja om du festar mycke och hur du kan vara en sån jäkla fin människa för det verkar du vara! typ alltid glad o snäll osv..
och om de är nånting med dej själv som du är missnöjd över?

Jag tar självklart inte illa upp på en sån välskriven fråga, jag kommer inte från ett annat land utan min pappa är adopterad från Etiopien ett land från Afrika. Jag kan inte påstå att jag festar jättemycket men det beror på, vissa månader är jag mycket på fester & andra inte men jag dricker inte varje gång. Och hur jag kan vara en sån jäkla fin människa var gulligt skrivet av dig hörredu haha. Jag är bara precis som jag är, ingen annan helt enkelt. Jag är missnöjdast över mina "fotbollslår", som hade kunnat vara mindre menmen det är dom inte.

Varför är jag så snygg?

Hahah jadu Anton det tycker jag du ska fråga dig själv om? Men det är nog håret som gör det;)

Kan inte du länka till videon då du sjunger love the way you lie?:)

Absolut, som jag skrev i en tidigare fråga så ska jag göra en kategori med mina sångklipp till veckan.

 

Vill bara skriva till allihopa som har skrivit frågor, jätteroligt med er som skrivit namn & naturligtvis ni andra också men vore roligt om fler vågar skriva namn!

Pusshej alla glada!

 

 

 

 

 


sköönt

Har precis vaknat men ska skynda mig till bussen & få i mig något att äta innan jag kilar iväg till stan. Har ganska bråttom så ska inte skriva så mycket mer haha, men hoppas alla får en skön ledig tisdag.

Pusshej alla glada!

se yaah

Kvällen har varit ganska mys, sett på film & träffat emil som jag inte träffat på länge. Vi såg disturbia, en galet bra film faktiskt så den filmen kan jag tipsa om. Imorgon är vi lediga, känns riktigt skönt efter ett härligt lov haha. Frågestunden avslutas ikväll som jag skrev i ett tidigare inlägg så fråga på nu folket & var modig, va inte anonyma menmen nu ska jag fortsätta vara social i telen med natha.

Pusshej alla glada!



Frågestunden avslutas ikväll!

Ligger hemma och är sjuk fortfarande & det suger verkligen, men jag är iallafall på bättringsväg så jag lär nog fara till skolan imorgon. Hoppas alla haft ett superhärligt lov, har haft det galet bra tills jag vart sjuk haha. Jag tänkte avsluta frågestunden ikväll så fråga på nu.

Pusshej alla glada!


gammal bild


losing you

IKVÄLL BLIRE ATT SITTA FASTKLISTRAD FRAMFÖR TV:N, EMA!!!


darknight

Idag har jag mått hyfsat bra, känns bra att jag håller på bli frisk nu. Jag vaknade ganska sent imorse, härligt att man kan sova ut hur länge som helst när man har lov & inte har några tider att passa. Nu hade jag inte tänkt skriva så mycket mer men kom ihåg att frågestunden lever fortfarande.

Pusshej alla glada!

har kollat igenom lite bilder, har en massa fler men här kommer några iallafall.





















min gamle replik, fotboll är livet, livet är bäst!




..

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig


nothing

Sitter hemma i soffan & mår hyfsat bra, galet skönt att bara ha myskläder på sig. Ser på programmet så mycket bättre haha faktiskt lite småkul men nu börjar det igen..glöm inte att jag har frågestund.

Pusshej alla glada!



FRÅGESTUND

Idag mår jag mycket bättre & hoppas på att bli helt frisk så snart som möjligt. Igår var jag också lite piggare, såg idol med familjen som var rätt mysigt faktiskt. Ikväll ser jag fram emot nån god mat, tror vi skulle äta kyckling eller nåt sånt. Tänkte passa på nu med en frågestund när jag inte har så mycket för mig, svarar inte på för personliga frågor som jag sagt tidigare men annars är det bara att fråga på.



Pusshej alla glada!

jag kan inte skilja på

Just nu känner jag mig lite piggare efter att ha fått i mig medicin & lite käk i magen så det känns bra att det gick ner iallafall. Ligger i sängen med päronfestisar som åker ner lite då & då, är faktiskt ganska gott. Idag lär jag inte göra så mycket, kanske ser någon film eller nåt men nu ska jag vila så att jag blir frisk.

Pusshej alla glada!

ta vara på livet

Ligger hemma i sängen med olika mediciner,  nyponsoppa, te & festisar. Åkte till vårdcentralen imorse, tog prov på streptokocker men det hade jag inte så jag fick ta fler prover. Dom sa att min hals inte alls såg bra ut men att dom inte visste vad det var så jag kommer få svar i brevlådan om vad det är inom några dagar. Det vad jättedumt av mig igår att ens fara ut när jag hade feber & typ inte kunde röra mig, typiskt mig att vara envis.. men man lär sig av sina misstag. Det känns inte taggat att ligga hemma hela lovet men vad gör man? Ska egentligen inte klaga men lite svårt när man har ont i hela kroppen, känns iallafall lite bättre nu när jag fått ta massa mediciner. Lovet är inte slut än så jag hoppas att alla får ett jättebra lov & njuter av dagarna som är kvar.

Pusshej alla glada!

Hold on

Har just varit med två sötnosar, ligger just nu hemma med världens halsont & huvudverk. Har lovat natha att fara ut ikväll så måste ju hålla det, men det kommer bli roligt. Jag hoppas bara på att min verk går över men ska egentligen inte klaga. Gårdagen var myspys, såg halva saw men vi fortsatte att se klart den idag. Men nu ska jag ner & göra te & sluta vara negativ. Hoppas alla mår bra & har haft en bra dag & får en fortsatt toppendag/kväll.

Pusshej alla glada!



läskigt

Snart kommer två bruttor, annabanana & toffsroffs. Vi hade tänkt ta en promenad till olasjö & kolla lite innebandy, sen ser vi vart vi drar oss. Hoppas alla haft en bra dag & får en toppenkväll.

Pusshej alla glada!




PSYKOOOOfboebfwiebn

Tråkväder!

Har precis kommit ut ur badrummet, duschat & bastat som måste vara det härligaste som finns. Filmen igår var galet äcklig, mådde inte bra i början men gick över sen. Jag trodde att det skulle vara mer 3D-effekter men tråkigt nog var det inte det. Efter vi sett filmen fick jag stå & vänta på min buss i 90 min....men det possitiva var att jag träffade emmy som jag inte träffat på ett tag så det var skojs, dock höll jag på frysa sönder menmen haha. Hoppas alla får en toppendag.

Pusshej alla glada!







true

Bäst för mig att inse vilka som verkligen bryr sig & inte lägga energi på något annat.

JIPPIE

Har just duschat & bastat med lisa, riktigt skönt. Snart går bussen till stan, då blir det bio med johanna & nathalie men nu ska jag inte skriva någe mer. Hoppas att alla får en skön kväll med massa kärlek & glädje.

Pusshej alla glada!





1 november

Har just vaknat upp i min säng som måste vara den härligaste som finns haha. Jag hade tänkt att duscha, bada & basta snart men innan det blir det att möta lisa på bron. Galet många som skriver/säger att den nya saw-filmen ska vara bra så ikväll blir det bio. Det känns skojsigt, men nu ska jag röra på mig.

Pusshej alla glada!

RSS 2.0