a794f42fd6512942f1772fe82d00712f

happy day!

Helloo mina läsare!! Jag har precis vaknat & frächat till mig inför dagens resa till sthlm, känns hur kul som helst att åka faktiskt. Vädret ser ut att bli toppen, 20 grader + sol, lovelieee. Massa bilder kommer sedan. Hoppas alla hare bäst.

Pusshej alla glada!

my loveeee



Det är så jag säger det!

Har precis kommit hem från skolan, ser ut att bli bättre väder ute. Älskar att jag blir 10 0000 gånger gladare när solen kommer fram haha. Kan knappt fatta att det snart är sommarlov, känns helt sjukt vad tiden gått fort. Min hals är krasslig så blir ingen träningen ikväll..tråkigt menmen, gymmade imorse så får nöja mig med det. Imorgon blir det STHLM, helt underbart. Ska rakpermanenta håret som jag gjort sen jag var 10 år på samma salong, känns super. Jag stannar en natt i huvudstaden med mammsi också, lääängtar. Inte dåligt att vi är lediga tordag-måndag, veckan kommer bli galet sköön. Hoppas alla hare gött.

Pusshej alla glada!

mitt lockiga hår


mitt hår just nu


bildbomb från helgen!


Heartbeats

Sitter hemma i soffan & har precis käkat skräpmat, inte dumt alls. Sov ut hyfsat länge idag, åt en god frukost & kilade sedan iväg på match. Vädret är inte det bästa precis. Det är klart man kan leva med det, men det hade inte varit dumt med lite värme & sol heller. Efter matchen frös jag rejält mycket så hoppade in i duschen & tog sedan ett varmt bubbelbad. Haha råkade lägga i för mycket skum så vart lite översvämmning menmen..Nu känner jag mig allmänt trött & slut i kroppen så hade tänkt vila ett tag, får se vad jag hittar på ikväll. Planerna är att ta tag i plugget, känner nästan att det är ett måste. Eller vad brukar man säga.."finns inga måsten, det ända man måste är att dö". Finns väl kanske en liten del sanning i det menmen hoppas alla haft en skön helg.

Pusshej alla glada!










28/5- 2011

Har nog inte längtat såhär mycket till sommaren på länge. Sitter bara & softar för tillfälligt men ska snart göra mig i ordning för utgång. Håller tummarna för att alla får en superskön lördag.

Pusshej alla glada!






Fucking perfect

Sitter hemma just nu med emy, har just fått i oss lite käk så är mätt, go & glá just nu. Vädret är inte det bästa, får hoppas på att det blir bättre längre fram i veckan. Har träning ikväll och sen blir det att se bio med min finis, hade tänkt att se insidious. Har hört att den är galet läskig, men att den ska vara bra iallafall.

Pusshej alla glada!



you found me

Här kommer en bildbomb från gårkvällen!!!

Pusshej alla glada!













GRATTIS TOVE FORSMAN

Sitter just nu hemma hos födelsedagsbarnet tove forsman som vi ska uppvakta hela kvällen. Planerna är väl att dra ut senare efter vi har grillat och haft det bra. Dagen har jag spenderat med sanna, natha & johanna på stan tillsammans med ett underbart väder. Hoppas alla får en toppenkväll.

Pusshej alla glada!

skinny love

Har haft en toppenkväll med elin & frida. Ett stort grattis till frida som tagit körkortet, riktigt bra gjort. Vi började med att grilla i sävar hos elin, kan ju lova att det inte var dåligt käk. Efter käket åkte vi hem till mig för att äta oss proppmätta med kladdkaka & massa annat gott. Proppmätta som vi var "rullade" vi oss iväg för att bowla, faktiskt sjukt skoj. Kvällen har varit grym tillsammans med sötnosarna. Hoppas alla haft en skön fredag.
Pusshej alla glada!











Today I don´t feel like doing anything

Just nu ligger jag bara hemma i sängen efter att ha ätit frulle. Jag hade verkligen ingen ork för att gå till skolan imorse, huvudverk & magont så tog en vilodag. Snart blir det storstädning i mitt rum med skön musik, inget jag ser fram emot, menmen måste göras haha. Hoppas alla får en toppendag idag.

Pusshej alla glada!





Like the flowing river

Hade nationella prov i matte A imorse, gick hyfsat bra. Efter provet slutade vi skoldagen, riktigt skönt faktiskt. Jag kilade ner en sväng på stan & fixade min mobil som saknade PUK-kod. Efter det käkade jag lunch med mammsi & träffade sedan emy ett tag på stan. Vi åkte hem ganska snabbt eftersom att jag skulle till tandläkaren, lagade ett hål. Att vara hos tandläkaren är inte direkt det bästa jag vet. Det ilade som tusan under lagningen, men som tur var nöp emy mig i handen så att jag inte dog av smärta i tanden. Josef kom hit vid middagen, riktigt mys. Vi hara bara tagit det lugnt, promenerat lite & bara haft det gött. Hoppas det gick bra för allihopa på nationella.

Pusshej alla glada!

my sunshine







RSS 2.0